kıskançlıktan kuduruyorum ...

Yaptığınız şımarıklık. Ayağınız burkuldu diye başınızda kaç tane kişi, arada kocayı da iş yerinden arayıp "üüüü ben hastayım, sen orada kardeşinle mı gülüyorsuun, sen de eve gel sıkılıyorum" diyip duran bir kadın. Kaç yaşındasınız? Azıcık olgun olun ya, bırakın adam işinde gücünde dursun, hatta başınızdakileri bile gönderin. Bu ne böyle ayak burkuldu diye kendinize yatalak hasta muamelesi yapmanız... Ya bilmiyorum, ben sizin gibi kaprisli insanlara sabır gösteremiyorum, o yüzden Allah etrafınızdakilere sabır versin diyeceğim kusura bakmayın.

1.si kaprisli dğeilimdir . 2.si ben acı çekerken en azından aradığımda gülerek açmasına sinir oldum . 3.sü de 20 yaşındaym 1 yıllık evliyim

Ayagimi burktum alciya alındı . Annem anneannmle geldi kayinvaldmde bzde bana bkmk için geldiler sagolsunlar .
Bzmde oto alim satim dukknmz var neyse esim kardesi dukknda bklesn ve ek işleri yapsn diye aldı ise kardesini .
Nyse ben burda aci icnde yatıp skntidanda patliyotum . Müşteri olmadgi ve kardesi dukknda bkledgi halde bnm ynima glmeyip orda oturuyo . Üstelik aradgmdada gülerek aaciyor . Kardesiyle esprilesiyorlarms . Hadi diyorum bos bos oturuyorsun madem is yok eve gel çok kötüyüm . Eve gelmek istemiyorum kalabalık diyo . Biktm artık ya . Cok sacma farkndaym ama kardeşini kskaniyorum . Surekli bi espirilesme gülme dalga geçme icndeler
Aynı ben :KK48: Bazen kendimden bile kıskandığım oluyor :KK70:

Hepiniz ayrı malsınız . Ben sorunum olduğunu bu saçmalığn aşırı mallık olduğunu bilerek ve bunu sizi anlatarak yazdım . Ama herkes ssen ölesin sen bölesin demiş . Ben zaten bu salaklığı aşmaya çalışmak için ne yapmam lazm demiştim . Ben nasılım diye sormamıştm

Hepiniz ayrı malsınız . Ben sorunum olduğunu bu saçmalığn aşırı mallık olduğunu bilerek ve bunu sizi anlatarak yazdım . Ama herkes ssen ölesin sen bölesin demiş . Ben zaten bu salaklığı aşmaya çalışmak için ne yapmam lazm demiştim . Ben nasılım diye sormamıştm

Üyelere saldırırken ben malın önde gideniyim diyen bi üyeyi de ilk defa görüyorum. En azından kendini bilmen güzel şey.

Back
X