kıskançlıktan nasıl kurtulurum

pamu_kseker

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
62
1
18
35
Samsun
şimdi kıskançlık diyince herkesin aklına ilk gönül ilişkisinde ki kıskançlık gelir. ama benim o konuda bi sorunum yok tamam onuda kıskanırım ama beni rahatsız edeck bişey yapmaz.

ben kız arkadaşlarımı kıskanıyorum. biz yakın sayılabilecek 3 arkadaşız. her hareketleri beni rahatsız ediyo. hele ikili konuşmaları beni deli ediyo. iş ortamında yakın oturdukları için daha çok konuşma imkanları var daha çok şey paylaşıyolar. bense uzaktan bakınmakla yetniyorum ve içim içimi yiyo. devamlı kendimi sakinleştirmek zorunda kalıyorum bunu atlatmam lazım ama nasılllll:26:

kıskançlık aslında kişisel bir sorun.yani kötü bir yan gibi düşünmek lazım.
aslında bir bilsen ne kadar gereksiz olduğunu ve sana zarar verdiğini.
gerçekten sana değer veriyorlar mı senleyken hoş vakit geçiriyorlar mı kötü gününde destek oluyorlar mı bunlar önemli.
ölümlü dünya da düşündüklerin o kadar sıradan kalıyor ki aslında.

Eğer bu şekilde kıskanmaya devam edersen , 3 kişilik arkadaş grubunuz 2 kişilik olarak devam edecek..

Bu gerçeği biliyorsan biraz kendini frenle..

Hem bir insanla ne çok yakın olacaksın ne de çok uzak ..

Çok yakın olursan da zararlı..
Çok uzak olursan da ..

çok gereksiz bişey evet frenlemem lazım kendimi. zaten çokda yakın olamıyorum kendimi biraz uzak tutuyorum zarar görmemek için. ama onların öyle bişeyler konuşup dertleştiklerini görünce üzülüyorum galiba bilerek geri planda bırakıyolar beni artık öyle düşünmeye başladım .

çok sevdiğim bir arkadaşımın başkası ile olan ilgisini ve muhabbetini bende kıskanırım açıkcası. Bence mizaç meselesi ama dozunu kaçırmamak gerekir. Sonuçta sevgi bir his ise sevdiğini kıskanmakta aynı şekilde bir his tir.ancak her hissettiğimize de tepki verip vermemek konusunda mantık daime devrede olmalı

kıskanılacak birsey yok, hatta senin yasadıgın dıslanmaktan ötürü bir uzuntu gibi geldi bana.

sana deger verdikleri kadar deger ver sen de. birisi seninle daha cok ilgileniyorsa onunla samimi ol mesela.
grup olmak herkese aynı davranmak degildir.

evet doğru biri daha yakın geliyo bana oda diğerinin kırılmasından korkuyo hareketlerine daha dikkat etmeye başladı. oda onu kaybetmek istemiyo sanırım. burda olan yine bana oluyo işte. bu arkdaş olaylrında bu yüzden çok güven problemi yaşıyorum. ve hep umduğum gibi çıkyo. dost edinmek çookkk zorr.

Kim sana ne kadar adim atiyorsa o kadar atarsan...
Ne kadar deger veriyorsa o kadar deger verirsen...
Kendi kendine de yetecegini bilirsen kiskanmazsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…