Kıskancmıyım kötü birimiyim neyim ben

Cgkfte

22.03.11---22.05.17. ‍‍❤️
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.492
2.182
63
37
Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş

Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
kıskançlıktan ziyade, heves etmişsin

Bu kıskançlık değil ki senın olmadıgına uzuluyorsun eminim onun adına sevınıyorsundur.Bak ben de evlenemiyorum gecen arkadasla konustuk sen evlenırsen mutlu olurum dedım ama kendım ıcın uzulurum de neden olmuyor dıye bu bam baska bırsey kıskanclık degıl.

Kıskanclk degil onu biliyorum da bende bugun 10 aylik evli görümcemin hamile oldugunu duydum sevindim bende ama icimde birseyler koptu ne biliym iste :)

Canı
Bu kıskançlık değil ki senın olmadıgına uzuluyorsun eminim onun adına sevınıyorsundur.Bak ben de evlenemiyorum gecen arkadasla konustuk sen evlenırsen mutlu olurum dedım ama kendım ıcın uzulurum de neden olmuyor dıye bu bam baska bırsey kıskanclık degıl.
Canım ewlenmesen bi dert ewlensen bi dert.off insan olmak zor sanırım

Çok normal ben de etrafımda hamile haniri alınca kıblem kırk oluyo. Onlar adına seviniyorum ama kendime canım sıkılıyo :KK12:

Çok normal ben de etrafımda hamile haniri alınca kıblem kırk oluyo. Onlar adına seviniyorum ama kendime canım sıkılıyo :KK12:

İmrenen kisi imrendigi seye sahip olma gayesi tasır. Kıskanan kisi kıskandıgı seyi yok etmeye meyillidir.
İmrenen gıpta eder, saygı duyar.
Kıskanansa fesatlık dusunur, hasetlik eder.
Aradaki fark büyük.
Sizde imrenmişsiniz sadece arkadaşım.

Ah ah,nasil bir duygudur cok iyi bikirim,5 yil evlat icin mucadele ettik,gecen sene 1 dusuk yasadim sonra 6 aylik erken dogum,simdide tuo bebek yaptirdim yine,bi evlat sahibi olmak icin ne acilar cektim bir ben bir Allah bilir,hamile haberi alinca dogum haberi alinca nasil aglarim hickira hickira

Ah ah,nasil bir duygudur cok iyi bikirim,5 yil evlat icin mucadele ettik,gecen sene 1 dusuk yasadim sonra 6 aylik erken dogum,simdide tuo bebek yaptirdim yine,bi evlat sahibi olmak icin ne acilar cektim bir ben bir Allah bilir,hamile haberi alinca dogum haberi alinca nasil aglarim hickira hickira
Rabbim isteyen herkese tez vakitre hayırlı saglıklı ikiz cocuklar versin inşallahhh

Kıskanmakla ne ilgisi var. Sahip olamadığımız şeyleri edinen insanları duyup gördükçe "neden benim de olmuyor" deyip üzülürüz. Gayet insani bir şey yani. 28 yaş, bebek için üzülme konusunda biraz erken bi yaş değil mi? Biraz zamana bırakın. Yaşınız genç henüz. Hem hamile kalabilmişsiniz daha önce. Tekrar neden olmasın? Allah en hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin size.

gipta sadece onun olduguna sevinip keske benim de olsa diye dua etmek icinden.

bence de kotu biri degilsiniz.

Allah en yakin zamanda size de nasip etsin. d vitamininiz dusuk olabilir mi . ?

Allah kucağını doldursun. Ne kadar zamandır istiyorsun?

Üç yıldır istiyorum.iki yıl önce düşük yaptım.daha sonra tüm tahlil tetkikler yapıldı bi sorun cıkmadı.sadece yumurtalarda biraz tembellik varmış ama klomenle filan istenilen büyüklüge geliyo ve catlıyo.herşeyi denedik yok yok.geriye tüp bebek kaldı onada maddiyat yok

Kıskanmak filan değil bacım bu duygular, böyle haberler alınca gayet normal olarak üzülüyoruz halimize.
Hatta ben çoğuna gıcık bile oluyorum:KK53: Çünkü hamileliklerini, bebeklerini bana karşı acımasızca kullanan çok insan oldu. Sözleriyle bir şekilde bilinçli bilinçsiz yaralayanda.
Zaman geçtikçe daha tahammülsüz oluyorum.
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200:

Back
X