Kıskancmıyım kötü birimiyim neyim ben

D witaminine hiç baktırmadım

Kıskançlık değil bu... Kendini suçlama lütfen... rabbim en kısa sürede hayırlı bir evlat versin :) Amin

kıskanç ve kötü insanlar ben kotu muyum ya da kıskanç miyim diye kendilerini suclamazlar ya da sorgulamazlar oradan kiskanc veya kotu olmadigina kanaat getirebilirsin

insan cok istediyi bir seyi ,baskasinda gorunce boyle duygulara kapila biliyor.kiskanclik deyil bu.Keske bende de olsa,benim ne zaman olacak hissine kapilmak.

bu arada Rabim hayirli evlatlar versin,insallah seninde bir cocugun olur.

Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Kıskanç değilsin

Kıskançlik degil bu cnm imrenmek sadece Allah en kisa zamanda sanada versin insallah

Bende 3 senedir istiyorum 3 düşüğüm var üstelik, yengemin hamilelik haberinin üstüne "kıskandın mı beni" diye sormasıyla resmen travma yaşamıştım. Kaç gece ağladım salya sümük. Sonra geçti. kalbim öyle çok istiyor ki anne olmayı ama aklımla yatıştırmaya çalışıyorum kendimi vardır mutlaka bir hayır diye... Ki vardır arkadaşım. Vakti gelmemiş daha, ama bir gün olacak inşallah.. Allah sabır şifa versin isteyen hepimize.
Kıskanç falan değilsin ayrıca

Kıskanmak değil bence
Kıskanmak kötü amaclı olur
Siz imrenip özen duymussunuz

Aynı sey bana da oluyor
Benim de cok anlayıssız bır kuzenim var
Sürekli bana bebeklerini. Fotosunu yokluyor gün içinde abartmıyorum 20 tane foto yolluyor

Eşimle ben de korunmuyoruz ama 2 senedir cocugumuz olmadı
Bana sürekli sen anne olmayacak misin diyor , elalemin dogum fotolarını doğum videolarını yolluyor
Eşimde bazı problemler cıktı ama ona soylemedim
Suanda dğşünmüyoruz diyorum ama tahmin edio olmaşı bence 36 yasındayım ve ikinci evliiliğim
Bazen Allah a dua ediyorum şu kıza inat bana bir evlat nasip eyle diye

Bende 3 senedir istiyorum 3 düşüğüm var üstelik, yengemin hamilelik haberinin üstüne "kıskandın mı beni" diye sormasıyla resmen travma yaşamıştım. Kaç gece ağladım salya sümük. Sonra geçti. kalbim öyle çok istiyor ki anne olmayı ama aklımla yatıştırmaya çalışıyorum kendimi vardır mutlaka bir hayır diye... Ki vardır arkadaşım. Vakti gelmemiş daha, ama bir gün olacak inşallah.. Allah sabır şifa versin isteyen hepimize.
Kıskanç falan değilsin ayrıca

Ne kötü insanlar var ya cocuğu kullanıp kıskandın mi beni diyor ve 3 düşüğünüz var

Ne kötü insanlar var ya cocuğu kullanıp kıskandın mi beni diyor ve 3 düşüğünüz var
Öyle demek istememişmiş samimiyetimize güvenmişmiş bıdı bıdı... Gereksiz insan. Samimiyeti kopardım meraba merabayız artık. Gidip yeğenlerimi sevip çıkıyorum. Ama yüzsüz doğumunda benim yanlarında kalmamı istedi :KK57: duymamazlığa verdim hediyelerimi verdim hayırlı olsun dedim çıktım hastaneden. Sonra eve geçtiğinde yine söyledi akşam sen mi kalsan bizle annem çok yoruldu diye yine cevap vermedim arkadaşımı aradım "geliyorum canım şimdi çıktım abimgilden " deyip üstümü giyip çıktım.
Yeğenlerim arada olmasa suratına bakmazdım da onlar için bu kadarlık idare ediyorum

Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Hayırlısı demek lazım bazı şeylere ne kadar üzüldüğünü tabikide bilemem ama demek ki böle olması gerekiyor üzme kendini zamanı gelince herşey yolunu bulur yeterki sabret

Boşuna kıskanç olduğunu düşünme. Bu gayet doğal bir duygu insan kendinde olmasını istediği şeyi başkasında görünce hem de sıkıntısız bir şekilde görünce üzülüyor. Daha önce bende yaşadım bu duyguyu. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sizede hayırlı evlatlar verir.

Ben de yillardir bebek mucadelesi veriyorum. Cevremde kolayca hamile kalanlari gordukce icim buruk oluyor. Seninki gibi... Bu kiskanclik degil henuz ama eger cook uzun sure bebegimiz olmazsa maalesef kiskancliga donusecek
Kadin olmak zor...

Ve bazen ne dusunuyorum biliyor musunuz.. cocuk sahibi olmayi cok istiyoruz ama bu pis duzensiz egitim sistemi berbat.. her yerde cocuk tacizcileri olan guvensiz savaş lı radyasyonlu katkili bir ortamda cocugumuzu buyutebilir miyiz ki... o ozendigimiz surekli foto yollayan anneler acaba cocuklarina iyi bir gelecek sunacak mi... herseyi gectim.. hayirli evlat olacak mi?? Mal veya evlat ile imtihan olacagimizi allah soyluyor acik acik..
Bu dusunceler beynimi yokluyor arada

Kıskanmak degıl bu ozenmek benceede :( aynı durumdayız arkadaslarımn bebegı olyr ck sevınıyrum ama brde tam kalbımın ustınde bıyerlerde bı tas varmıs gıbı olyo ıstemsız :(

ne kiskanc, ne kotu birisiniz; siz sadece insansiniz.
her insan gibi nefsiniz var.
bu nefsi gaflete cevirmemek sizin elinizde ama.
hakkinizda hayirli olani isteyin, hayirlisi ise olsun deyin.

kıskanç olsan bebeğin ölmesini isterdin.... oysaki sen sadece benim neden olmuyor diye üzülmüşsün. Allah büyük bacım. bazen birşeyleri vermez, daha iyisini vermek için bekletir seni. sabret daha iyisine layık görmüş seni.

Bnmde ablam hamile 2 haftasi kaldi doquma onun adina ck seviniyrm bn ondn dha heyecanlym yiqenm olcak dye ama bnde onu qordukce kndmi ole dsunyrm uzuluyrm sadece heves ediyrz iste kskanclik deqil

Back
X