Sevgilimle ailesi beni istemediği için ayrılmıştık ama genel ilişkisel sorunlarımız da vardı. Ayrıldıktan sonra barıştık ve başka kızlarla takipleştigini öğrendim ve bitirdim. Her yerden ulaşmaya çalıştı birkaç kişiyle takipleştigini beni kıskandırmak için ona yazmam için yaptığını söyledi. Konuştuğunu da söyledi arkadascaymış sözde ben de engelledim her yerden. Yetmedi eski sevgilisiyle takiplesti ama bunların hepsini benim kapıma gelip barışalım derken yaptı. Ben her istemiyorum dediğimde yaptığını öğrenip daha da hırslandı. Sözde benim yazmam icinmiş onun engelini kaldırmam içinmiş onunla iletişime geçeyim diyeymiş. Ama benim sinirim geçmedi sürekli yeni bir şey yaptı ve ben hesabımı herkese açık yaptım diye kötü oldum. Bahane arıyor oldum. Ve bu kişi 25 yaşında. Ayrıyız evet ama bu yaşta kıskandırmak adı altında bunları yapıp sonra bana sürekli sen tepki ver diye yaptım demesi mantıklı gelmiyor uzaklaştım ama yine de sevdiğim için içimde soru işaretleri var sanırım ama özellikle eski sevgilisiyle takiplestikten sonra tamamen bitirmem gerektiğini anladım