kıskandırmaya çalısan erkek modeli

kybeleeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
191
0
26
Amasya
benim sıpa gün gecmıyor kı yenı bı numarayla benı kıskandırma gırısımınde bulunmasın.... sureklı sacma sapan cocoukca seylerle benı denemeye çalısıyor gına geldı artık en son cok sınırlendırdı restı cektım bak yapma boyle sneı kıskanmıyorm ama senden sogurum dedım en son neden boyle davranıyor anlamadım gıttıı... yarın buluscaz acık acık konuyu acıp kızıcam nasl davranmalıym ne demelıym bılmıyrm cunku ben cıdden hoslanmıyrm... nasıl bı psıkolojıyle yapıyoo yaaaa bazen acaba saka degıl mı dıyorum :(

kadınlarda bunu çok yapıyo:27:
kendini ispat çabası mıdır
yoksa bakıyım beni ne kadar çok
seviyor mu çabasıdır bilemiyorum
artık..:31: neden ilişkimiz daha fazla
nasıl renklenir,birlikte nasıl daha güzel
anlar geçiririzin planları yapılmazda
şeytanla ortaklığa gidilir bilmem...:37:

hahaha guzelll tespıt :) aynen resmen seytanla ortakllıg gıdıyor.... siz yorum yapınca fark ettım haklıısnz sanırım un cunku benı sevıyo muusn benı ozledın mı dıye sormustu banaa galıbaaa kendıncee deneme sürüşleri yapıyor ama yakında toslayacakkk

Aslında çift taraflı yapılan bu davranışta bir etken var: Kaybetme duygusu oluşturmak.
'Baaak sen beni bıraksan da seni beklemem, isteyenim sevenim çok' modu :24:

yesss canm aynen bırde benmkının kafası bu konularda cok calısmıyo bız kadınlarr böyle yapmayız meselaa ustu kapalı msjlar yollarızzz bu safım aklıncaa benı kıskandıracak kızıncadaa yaa canmm sen sınırlen dıye yaptımmm yaa deyıp bı saat ugrasyo sonrada :)) ahhh ahhhh ömrümğ yedi ömrümü ama cok sevıyorum ben onu yyaaaaaaaaaaa :) kıskandırmayı bıle beceremıyo benm kuzum

canım belki sevgini fazla belli etmiyosundur oda kıskanılmak deger görmek sevildigini bilmek istiyodur oyüzden bu çabalarıdır belki...

canım belki sevgini fazla belli etmiyosundur oda kıskanılmak deger görmek sevildigini bilmek istiyodur oyüzden bu çabalarıdır belki...

yok canm yaa her fırsatta dıle getırıyrm ama arada bı sasırtyrm herhalde soguk dus etkısı yaptım ona sevgımı cok bellı edınce sımarıyo aramıyor kendımı cekıne de korkuyr :)) galıba oyuzden sacmalamaya basladı

yok canm yaa her fırsatta dıle getırıyrm ama arada bı sasırtyrm herhalde soguk dus etkısı yaptım ona sevgımı cok bellı edınce sımarıyo aramıyor kendımı cekıne de korkuyr :)) galıba oyuzden sacmalamaya basladı

dogru olabilir. kendini çekersn nasılda yapışırlarr. sen ilgi gösterirsn kaçarlar. erkekler kafayı sıyırdı :1:

Back
X