kıskanıyorum diye kızıyor

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaşlar daha önceki konularimda anlattığım gibi yedi yıllık bir ilişkide kayinvalide adayım çok isteksiz. Sevdiğim insanda henüz okulunu bitirdi işini gücünü yenice ayarlayacak.. somut bir evlilik girisimimiz yok yani..
arkadaşlarımızın pek çoğu evlendi okusalar dahi aileleri destek olduklari icin evlilik karari aldilar.. hiç olmadı nisanlilar..
biz senelerdir adı konmamis bir halde devam ediyoruz..
artık bir düğün davet geldiğinde içim çok kötü oluyor. O tatlı telaşları ben de onunla yaşamak istiyorum.
o da biliyo bunu ama her defasında hayırlı olsun derken içim burkulunca nazarin degmesin fesatlanma nas felak oku diye kiziyor.
ben de hevesleniyorum niye anlamıyorsun yoksa biz evlenemiyoruz diye onlar evlenmesin demiyorum ki dedim. O da evlilik için daha vakit var vs diyor ama gercekten somut bir adımı olsa veya niyetinden emin olsam endiselerimi en aza indirgemis olacağım.
Sevgimden asla şüphem yok. Bir aralar aramızda olan sogukluktn eser yok çok şükür ama bu kinu beni yipratiyor.
iliskimizi bilen arkadaslar e artık haydi deyip duruyorlar boğuluyorum.. onunla ayni ev için cabalamak istiyorum artık. Birlikte göğsümü gere gere gezmek istiyorum.
Ne olur dua edin..

cnm nişan olsa evlılık ıcın beklesenız olmuyormu.. erkek arkadasın demıyormu cınlatmıyormu .. hıc diilse adı konsun nıısanın olsun evlılık ıcın bekle

bi girişimde mi göstermiyo ne bilim aileler arası bi tanışma olur hemen evlenmek değil de adın konması bakımından sonuçta 7 sene olmuş insan tabi ki bişeyler bekler karşı taraftan

Maalesef bir adım atmiyor. Çünkü isi olmadan ailemin karşısina çıkmak istemediğini söyledi daha önce.. oysa benim ailem bunu onemsemez ama yine de o tam olsun istiyor. Yaşımız daha genc. Ben 22 o 23 erken tanismanin zararlari belkibde bunlar..

sevgili zeynoes, sen bi adım at o zaman? bunca yıl seninle beraberim ve evlilik söz konusu olunca vakti var diye beni oyaladığını düşünüyorum bana hiç gelecek planlarından bahsetmiyorsun ve ben buna üzülüyorum diyebilirsin. sonuçta gelecek planlarında sana yer veriyosa bunu bilmeye ve hangi aşamlardan (iş kurma okul v.s) sonra olacağını bilmek senin hakkın. eğer kalkıpta ben şuan evlenmeyi düşünmüyorum derse... işte o zaman düşünmelisin. eğer sana o bu soruyu sorsaydı böyle bi cevap verirmiydin diye

aaa siz daha 20 ve 23 yaşındamısınız. yazdıklarımı geri alıyorum :) kuzum aceleniz ne? tabiki bi işi olsun herşey yerli yerine otursun ama bunları konuşun. planlarınızı beraber yapın. onun herzaman arkasında olduğunu hissettir. ailem bunu öenmsemez deme herkes yavrusunun iyi şartlarda yaşamasını ister ve ona yakışacak açta açıkta bırakmayacak güven duyabilecekleri bi damat ister. sabırlı ol ve acele etme

aaa siz daha 20 ve 23 yaşındamısınız. yazdıklarımı geri alıyorum :) kuzum aceleniz ne? tabiki bi işi olsun herşey yerli yerine otursun ama bunları konuşun. planlarınızı beraber yapın. onun herzaman arkasında olduğunu hissettir. ailem bunu öenmsemez deme herkes yavrusunun iyi şartlarda yaşamasını ister ve ona yakışacak açta açıkta bırakmayacak güven duyabilecekleri bi damat ister. sabırlı ol ve acele etme
aynen katılıyorum :)

Back
X