- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Eşiniz bir siyah saçı, size ve zor kazanılmış aşkınıza tercih edecekse salın gitsin zaten.Bu işin sonu gelmezki yarın eşiniz balık etli kızlardan hoşlanıyorum dese ve ofise öyle bir kız gelse kilo mu alacaksınız.
Yeni evliymişsiniz böyle kıskançlıklarla hayatı kendinize kabus etmeyin.
komplekse girmeyip eşine güvenmeyi denesen, kafanı takacak yer arıyorsun, zaten eşini üzüyordun, bir de kıskançlıkla boğarsan kendinden uzaklaştırmaya başlarsın. bu çocuk onca olaya rağmen seni bırakmadı hep yanında oldu, seni gerçekten seviyor yani. sadece üzüntü stresin etkisiyle kendini saldıysan biraz daha bakımına dikkat edebilirsin, onun dışında kendin ol yeter, kimseye benzemeye çalışma.
komplexe sokacak haraketler sergiliyor ama..
ben 48 kiloyum ve cok boylu biri degilm.. 160boyundayim.. yani boyuma göre kilom ok..ama kemik torbasi diyor bana..
demekki begenmiyor..
ay çok sinir bozucu bi şey bu ama :/
yani göz görüyor sonuçta güzel olduğunu fark etmiştir
tam tersi senin departmanına çok yakışıklı bi erkek gelse nasıl hissederdin?
ben olsam evli olduğum için etkilenmezdim gibi geliyor.
sigara çok içiyordun sanırım,sigarayı bırakmayı denesen keşke,hem daha sağlıklı bir görüntün olur,hem biraz kilo alırsın. şakayla demiştir, sen bugünlerde hassas olduğundan olayları, sözleri büyütüp abartıyorsun ve çabuk alınıyorsun bence. psikoloğa görünme imkanın varsa git rahatlarsın biraz ya da tatile çıkmayı öner eşine...
benim departmanada bir erkek geldi ama sivrisinek gibi birsey..püüh desen uccak ve cok miyminti bir tip..sinirlerimi bozuyor.. o niye marionun departmanina gitmedi ki sani
yakiskli biri gelse bakardim herkesin yaptigi gibi ama pesinde dolanmazdim..yada aklim onda kalmazdi..
bazen korkuyorum acaba aklinda kaliyormu diye
sigarayi ikimimizde kullaniyoruz..bazen ben yarim paket iciyorum günde..bazen 3taneyi gecmiyor..oda benim gibi ..degisiyor duruma göre..
görüntüm hastalikli degil zaten..artik sürekli aglamiyorumda. düzenli uyuyorum.. göz torbalarim fln kalmadi yok..
kisisel temizligimide özen gösteriyorum.. amaa kiz cokk güzell....
vallahi anlattığınız kadar güzelse kız,ben de bakarım
eşinize bi zarf atın bakalım , şu kız ne hoş falan diye , bu şekilde düşüncelerinizi öğrenebilirsiniz..hem erkekler bi tuhaf çok güzel kızları beğenmeyebiliyolar..
Kaptinmiii sonundaaa,maryoyuui
Bence kendine ceki duzeb verebilirsin ama rekabet ortamina girme
Bende senin gibiyim aninda kiskanir komplekse girerim o yuzden esimle iyiki ayni yerdr calismiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?