kiskaniyorummmm!!

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer

kizlar artik beni tanimayan kalmamistir heralde..tabikicanimin cigeri marioyu da

biz marioile is arkadasiyiz.. öylecede tanimistik olduk zaten sonra sevgili sonrada esolduk yaklasik 1ay önce..yurt disinda yasiyoruz..ayni sirkette calisiyoruz sadece departmanlrimizfarkli ama görüyorum onu cok SIk.. yaz geldigi icin simdi bütün departmanlarastaj yapmalari icin insanlar aldilar..ve onun departmanina coooookk güzel birkiz denk geldi..kiz o kadar cekici ve güzel ki.. ben bile gözlerimialamiyorum.. yari ispanyol yari filipinli ..latin havasinda bir kiz .. esmer..hafifcekik gözlü..simsiyah saclari var belinde ve cok tatli gülümsüyor.. sempatikdebir kiz ama ben yinede itici buluyorum!!

ve bu kiz günde 7-8 saat benim askimla dipdibe.. kiskancliktancildiriyorum..

felaket derecede kiskaniyorum .. allahtan simdiye kadarfazla belli etmedim kiskancligimi ama artik patlicam gibi..belli etmekistemiyorum cünkü bunu kullanmasindan korkuyorum..
kiz temmuzun sonuna kadar burda..

kendi kendime komplexlere girdim..sacimin, tenimin renginetaktim.. mario esmerlerden hoslandigini söylerdi hep yani genel olarakesmerleri begendigini..ve siyah saclar bir baskaymis fln derdi.. ben beyaztenliyim.. ve altin kahve saclarim..=( simdi gitsem siyah boyatsam sacimi(yakisiyor aslinda, uzun süre kullandim siyah sac) sanki rekabet ediyormus gibiolacak.. biriniz akil versin… bana lütfeeeeeeeen!!

peki erkek arkadaşının tavırları nasıl kıza karşı ?

pardon eşin...

Son düzenleme:
Eşiniz bir siyah saçı, size ve zor kazanılmış aşkınıza tercih edecekse salın gitsin zaten.Bu işin sonu gelmezki yarın eşiniz balık etli kızlardan hoşlanıyorum dese ve ofise öyle bir kız gelse kilo mu alacaksınız.
Yeni evliymişsiniz böyle kıskançlıklarla hayatı kendinize kabus etmeyin.

komplekse girmeyip eşine güvenmeyi denesen, kafanı takacak yer arıyorsun, zaten eşini üzüyordun, bir de kıskançlıkla boğarsan kendinden uzaklaştırmaya başlarsın. bu çocuk onca olaya rağmen seni bırakmadı hep yanında oldu, seni gerçekten seviyor yani. sadece üzüntü stresin etkisiyle kendini saldıysan biraz daha bakımına dikkat edebilirsin, onun dışında kendin ol yeter, kimseye benzemeye çalışma.

Eşiniz bir siyah saçı, size ve zor kazanılmış aşkınıza tercih edecekse salın gitsin zaten.Bu işin sonu gelmezki yarın eşiniz balık etli kızlardan hoşlanıyorum dese ve ofise öyle bir kız gelse kilo mu alacaksınız.
Yeni evliymişsiniz böyle kıskançlıklarla hayatı kendinize kabus etmeyin.

diyor zaten kilo al diye.. kemik torbasi dedi dün gece bana :14::14: ona göre saka yapti ama ben alindim ..

önceden böyle seyler söylemezdi..acaba pisman mi oldu benimle diye =(:14::14:

komplekse girmeyip eşine güvenmeyi denesen, kafanı takacak yer arıyorsun, zaten eşini üzüyordun, bir de kıskançlıkla boğarsan kendinden uzaklaştırmaya başlarsın. bu çocuk onca olaya rağmen seni bırakmadı hep yanında oldu, seni gerçekten seviyor yani. sadece üzüntü stresin etkisiyle kendini saldıysan biraz daha bakımına dikkat edebilirsin, onun dışında kendin ol yeter, kimseye benzemeye çalışma.

komplexe sokacak haraketler sergiliyor ama..

ben 48 kiloyum ve cok boylu biri degilm.. 160boyundayim.. yani boyuma göre kilom ok..ama kemik torbasi diyor bana..

demekki begenmiyor..

ay çok sinir bozucu bi şey bu ama :/
yani göz görüyor sonuçta güzel olduğunu fark etmiştir :27:
tam tersi senin departmanına çok yakışıklı bi erkek gelse nasıl hissederdin?
ben olsam evli olduğum için etkilenmezdim gibi geliyor.

komplexe sokacak haraketler sergiliyor ama..

ben 48 kiloyum ve cok boylu biri degilm.. 160boyundayim.. yani boyuma göre kilom ok..ama kemik torbasi diyor bana..

demekki begenmiyor..

sigara çok içiyordun sanırım,sigarayı bırakmayı denesen keşke,hem daha sağlıklı bir görüntün olur,hem biraz kilo alırsın. şakayla demiştir, sen bugünlerde hassas olduğundan olayları, sözleri büyütüp abartıyorsun ve çabuk alınıyorsun bence. psikoloğa görünme imkanın varsa git rahatlarsın biraz ya da tatile çıkmayı öner eşine...

ay çok sinir bozucu bi şey bu ama :/
yani göz görüyor sonuçta güzel olduğunu fark etmiştir :27:
tam tersi senin departmanına çok yakışıklı bi erkek gelse nasıl hissederdin?
ben olsam evli olduğum için etkilenmezdim gibi geliyor.

benim departmanada bir erkek geldi ama sivrisinek gibi birsey..püüh desen uccak ve cok miyminti bir tip..sinirlerimi bozuyor.. o niye marionun departmanina gitmedi ki sani :D

yakiskli biri gelse bakardim herkesin yaptigi gibi ama pesinde dolanmazdim..yada aklim onda kalmazdi..

bazen korkuyorum acaba aklinda kaliyormu diye :14:

sigara çok içiyordun sanırım,sigarayı bırakmayı denesen keşke,hem daha sağlıklı bir görüntün olur,hem biraz kilo alırsın. şakayla demiştir, sen bugünlerde hassas olduğundan olayları, sözleri büyütüp abartıyorsun ve çabuk alınıyorsun bence. psikoloğa görünme imkanın varsa git rahatlarsın biraz ya da tatile çıkmayı öner eşine...

sigarayi ikimimizde kullaniyoruz..bazen ben yarim paket iciyorum günde..bazen 3taneyi gecmiyor..oda benim gibi ..degisiyor duruma göre..

görüntüm hastalikli degil zaten..artik sürekli aglamiyorumda. düzenli uyuyorum.. göz torbalarim fln kalmadi yok..

kisisel temizligimide özen gösteriyorum.. amaa kiz cokk güzell....

benim departmanada bir erkek geldi ama sivrisinek gibi birsey..püüh desen uccak ve cok miyminti bir tip..sinirlerimi bozuyor.. o niye marionun departmanina gitmedi ki sani :D

yakiskli biri gelse bakardim herkesin yaptigi gibi ama pesinde dolanmazdim..yada aklim onda kalmazdi..

bazen korkuyorum acaba aklinda kaliyormu diye :14:

hep de böyle denk gelir zaten :D
o kızın peşinde dolanıyor mu ki? onun da aklı kalmıyordur bence ya.

sigarayi ikimimizde kullaniyoruz..bazen ben yarim paket iciyorum günde..bazen 3taneyi gecmiyor..oda benim gibi ..degisiyor duruma göre..

görüntüm hastalikli degil zaten..artik sürekli aglamiyorumda. düzenli uyuyorum.. göz torbalarim fln kalmadi yok..

kisisel temizligimide özen gösteriyorum.. amaa kiz cokk güzell....

en başta sağlık için hiç içmeseniz daha iyi olur.
kızı en başta sen gözünde büyütmüşsün, şahsen bana tasvir ettiğin kadarıyla çekici ve güzel gelmedi ama melezse güzeldir büyük ihtimal tabi. ama ne önemi var ki bunun, yarın o gider daha güzeli gelir mesela, bunu engelleyemezsin de takip de edemezsin. eşine ve kendine güven, yapacak bir şey yok.

vallahi anlattığınız kadar güzelse kız,ben de bakarım :37:

eşinize bi zarf atın bakalım , şu kız ne hoş falan diye , bu şekilde düşüncelerinizi öğrenebilirsiniz..hem erkekler bi tuhaf çok güzel kızları beğenmeyebiliyolar..
:37:

vallahi anlattığınız kadar güzelse kız,ben de bakarım :37:

eşinize bi zarf atın bakalım , şu kız ne hoş falan diye , bu şekilde düşüncelerinizi öğrenebilirsiniz..hem erkekler bi tuhaf çok güzel kızları beğenmeyebiliyolar..

Bence bu olmaz, adam bakmıyorsa da bakar dikkatini çektirmiş olur böyle:9:

Kaptinmiii sonundaaa,maryoyuui :D

Bence kendine ceki duzeb verebilirsin ama rekabet ortamina girme
Bende senin gibiyim aninda kiskanir komplekse girerim o yuzden esimle iyiki ayni yerdr calismiyoruz

Takma kafana böyle şeyleri, dünyanın güzeli bitmez, milyonlarca kadın var

Bu adam senin için ne çekti, eski konularını hatırlıyorum, ona güven birazcık

Güzel yüze kırk günde doyulur, güzel huya kırk yıl doyulmaz der eskiler. Kendi bakımına dikkat et, eşine ihtimam göster, zaten seviyorsunuz birbirinizi. Orada bir ay kalacak bir stajyeri neden bu kadar dert ediyorsun ki. Tazecik evlisin, tadını çıkar =)

Kaptinmiii sonundaaa,maryoyuui :D

Bence kendine ceki duzeb verebilirsin ama rekabet ortamina girme
Bende senin gibiyim aninda kiskanir komplekse girerim o yuzden esimle iyiki ayni yerdr calismiyoruz

bende calismak istemiyorum ayni yerde ama evdede oturmak istemiyorum..

bir yandan is bakiyorum ama acikcasi baska ortamlara, yeni insanlar tanimaya simdilik pek cesaretim yok =/

yerimde sayiyorum bakalim ne kadar sürecek.. gözüm görmese kizi belki katlanirim ama görüyorum ayni büroda calisiyolar.sürekli yaninada gidemem ki bahane bulup.. bir giderim iki giderim sonra sikayet gelir.. isin ucunda kovulmakta var..saten bir aralar cok göze battim..yeniden alevlendirmeyim atesi

marıoyla evlenilmiş ben çok uzak kalmışım formdan ya neler neler olmuş :) canım esmerlerden hoşlanıyorsa git solaryuma saçınıda koyu kestane yaptır makyaj stilini degiştir dikkat çek :)) yada bırak çekme seven insan her şekilde sever dicem ama erkek milleti bu :))

Back
X