- Konu Sahibi eSmerimSin
kizlar artik beni tanimayan kalmamistir heralde..tabikicanimin cigeri marioyu da
biz marioile is arkadasiyiz.. öylecede tanimistik olduk zaten sonra sevgili sonrada esolduk yaklasik 1ay önce..yurt disinda yasiyoruz..ayni sirkette calisiyoruz sadece departmanlrimizfarkli ama görüyorum onu cok SIk.. yaz geldigi icin simdi bütün departmanlarastaj yapmalari icin insanlar aldilar..ve onun departmanina coooookk güzel birkiz denk geldi..kiz o kadar cekici ve güzel ki.. ben bile gözlerimialamiyorum.. yari ispanyol yari filipinli ..latin havasinda bir kiz .. esmer..hafifcekik gözlü..simsiyah saclari var belinde ve cok tatli gülümsüyor.. sempatikdebir kiz ama ben yinede itici buluyorum!!
ve bu kiz günde 7-8 saat benim askimla dipdibe.. kiskancliktancildiriyorum..
felaket derecede kiskaniyorum .. allahtan simdiye kadarfazla belli etmedim kiskancligimi ama artik patlicam gibi..belli etmekistemiyorum cünkü bunu kullanmasindan korkuyorum..
kiz temmuzun sonuna kadar burda..
kendi kendime komplexlere girdim..sacimin, tenimin renginetaktim.. mario esmerlerden hoslandigini söylerdi hep yani genel olarakesmerleri begendigini..ve siyah saclar bir baskaymis fln derdi.. ben beyaztenliyim.. ve altin kahve saclarim..=( simdi gitsem siyah boyatsam sacimi(yakisiyor aslinda, uzun süre kullandim siyah sac) sanki rekabet ediyormus gibiolacak.. biriniz akil versin… bana lütfeeeeeeeen!!