• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmayan erkek

penguenlerin çakıl taşı karşılığında fuhuş yaptıklarını biliyor muydun? :KK53: ah o pingular, ah o pingular :KK70:
Kız ben belgesel hastasıyım, izlediydim onu.:KK70:Bir ara viral videosu mu ne vardı diye hatırlıyorum onun:KK15:
Koca alemde bir tane mi düzgün, efendi hayvan olmaz yav, hepsinin mi g.tü başı oynar?
Ha bir angutlar kaldı valla namuslu, seks çıktı mertlik bozuldu. :KK12:
Dur bir araştırayım bakem hepsi mi yapıyormuş fuhuş? Belki aralarında helal süt emmişleri de vardır, evine çocuklarına bağlı. :D

Kız ben belgesel hastasıyım, izlediydim onu.:KK70:Bir ara viral videosu mu ne vardı diye hatırlıyorum onun:KK15:
Koca alemde bir tane mi düzgün, efendi hayvan olmaz yav, hepsinin mi g.tü başı oynar?
Ha bir angutlar kaldı valla namuslu, seks çıktı mertlik bozuldu. :KK12:
Dur bir araştırayım bakem hepsi mi yapıyormuş fuhuş? Belki aralarında helal süt emmişleri de vardır, evine çocuklarına bağlı. :D

hahaha :70: evinin gadını çocuklarının anası bir tane hayvanat bulamadım milena :27: küçücük arıdan tut da pinguslara kadar hepsi bir garip :70:

penguenlerin çakıl taşı karşılığında fuhuş yaptıklarını biliyor muydun? :KK53: ah o pingular, ah o pingular :KK70:

Erkek her yerde erkek şekerim, sen yuvandaki gül gibi dişi penguenini bırak git aşüftelerin peşine : ( Yumurtadaki yavrundan utan be adam.

Erkek her yerde erkek şekerim, sen yuvandaki gül gibi dişi penguenini bırak git aşüftelerin peşine : ( Yumurtadaki yavrundan utan be adam.
Kız kadınları daha fena, yuva yaparken çakıl taşı karşılığı elin erkekleriyle birlikte oluyor şıllıklar.:KK12:

benım eşim sevgili iken kıskanclık belli etmezdi ama şimdi baya baya kıskanıyor ... örn:yolda erkeklerın gozune fılan bakıyor bakıyolar mı dıye :KK71:eee kıskanılmak güzel sey dozunda....

kızlarda şöle bi durum oluyor bende çok gülüyorum benim kocam beni çok kıskanır deyip böle övünürler beni çok seviyor bak ....oraya gitme şunu yapma bunu yapma bu kıskançlık deil özgüven eksikligidir ama açık giyme vs kıskançlık diyebiliriz başkalarıyla paylaşamaz buda normaldir bence kıskançlık kompleksi erkeklerde olur kendine ve eşine güvenen insan kıskanmaz baskı yapmaz sahiplenmek ayrı birşe karıştırmayalım lütfen...

Dozunda olmali hersey.. deli gibi bunaltmamali tbi ama ufacik da olsa kiskanmali... hic kiskanmayan umrunda olmayan erkek de bana pek samimi gelmiyo

Benim dayımla yengem Latin dansı yapar, dans gecesinde diğer masadan biri gelip yengemi dansa kaldırır, aynı şekilde dayım başkasıyla dans eder. Bunda kıskanılacak bir şey göremiyorum ben.

Herkesi kendi fikirlerinizle değerlendirmeyin, herkes sizinle aynı şeye aynı tepkiyi vermek zorunda değil. Vermediği için de sizden çeşitli etiketler yemek zorunda değil.

ya bu kafadan istiyorum ya !!
ne güzel kültürlü çiftler de varmış.
ben eşimi zorladım tangoya gidelim diye ama hiç yanaşmadı
ben de tek gideyim dedim burnumdan getirdi.
dans ya sanki yiyişiyoruz ha.
orda elin adamları bana dokunuyormuş.
hatırladım sinirim bozuldu yine.

Analardan ricam kıskanmayan erkek doğursunlar ya
Benim ciddi anlamda psikolojimi bozdu eşimin kıskançlıkları.

Ciddi kıskançlıklar zaten kişinin bilinç altından beslenen büyük problemlerin göstergesidir.
Basit kıskançlıklar ise ilişkide bi nevi flört etme biçimidir. Erkek sadece kıskanarak flört etmek zorunda değil, belki de ilgisini karşısındakine gösterecek başka bir yolu yöntemi vardır:KK14:

Biz hiç kıskançlık sorunu yaşamadık(eşimden söz ediyorum benim saçma krizlerim oldu)

Ama düşününce adama kıskanması için malzeme vermedim ki. Erkek arkadaşım 1-2 tanedir ama mesafeliyimdir hep. Facebook,twitter vs. zaten ölçülü kullandığım mecralar. instagram'a falan öyle seksi ördek dudaklı vs poz çekip atmam, insanlarla gereksiz diyaloglara girmem. Adama kıskanç değil dersem taş olurum yani zaten ortada sebep yok.

Sokakta gösterişli birine gözüm kaysa vicdan yaparım zaten gözüm benimkinden başkasını görmediği için bakmam da :oops:

Ama bana neredesin foto çek yolla,şifreni ver bakıcam,o adamla konuşma bakkala gitme vs dese çok ağır gelir ne yalan söyleyeyim. Güvensizlik duyuyorsa benle neden beraber di mi ? :(

normal bir şey değil bu :KK57::KK57::KK57:

Ya aslında o konu karışık biraz, çok basit şeyleri de var, çok çok uçuk şeyleri de. İki kişinin kendi sınırlarını belirleyip anlaşması gerek o konuda. Normal/normal değil diyemiyorum, yetişkin iki kişinin kimseye zararı dokunmadan kendi rızasıyla yaptığı şey neticede : )

Back
X