- Konu Sahibi crazybaby256
-
merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyiz 5 aylık hamileyim ve benim sorunum kıskanmayan bi kocamın olması yahu bi insan hiçmi karısının birşeyine karışmaz kıskanmaz yanında önceden beni isteyenlerin sohbeti açılıyo sessizce oturuyo bu olgunluktanmı kaynaklanıyo desem diyemiyorum beni sevmiyomu acaba diyorum hergün ağzıyla söylerr bunu facede arkadaşlarını görüyorum karılarına faceden neler yazıyolar bizimki millet görüyo göstermelik diye hiç bişi yapmaz faceden ama insan kıskanıyo benim niye böle eşim yok diye sevmiyomu acaba beniumrundamı değilimki yaaa
Ayni benimkini anlatmissin sanki :)) ben cok kiskanirim oysaa hic ama hic kiskanmaz.. Kiskansada arada bir yada belli etmez.. Birde akrepler kiskanc olur derler koca bir yalan.. Canim bunun sevmemekle alakasi yok..bizimki her zaman bana karsi ilgili sevgi dolu hep askim canim cicim cok sukür ama kiskanmaz diyor ben sana guveniyorum neden kiskaniyimki.. Facede ben yazarim ona birseyler ana o asla neymis ne gerek varmis millete gösteriy yapmaya hava atmaya :)) tek degilsin yani
merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyiz 5 aylık hamileyim ve benim sorunum kıskanmayan bi kocamın olması yahu bi insan hiçmi karısının birşeyine karışmaz kıskanmaz yanında önceden beni isteyenlerin sohbeti açılıyo sessizce oturuyo bu olgunluktanmı kaynaklanıyo desem diyemiyorum beni sevmiyomu acaba diyorum hergün ağzıyla söylerr bunu facede arkadaşlarını görüyorum karılarına faceden neler yazıyolar bizimki millet görüyo göstermelik diye hiç bişi yapmaz faceden ama insan kıskanıyo benim niye böle eşim yok diye sevmiyomu acaba beniumrundamı değilimki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?