kıskanmayan koca olur mu ??????

crazybaby256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
30
0
36
Kayseri
merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyiz 5 aylık hamileyim ve benim sorunum kıskanmayan bi kocamın olması yahu bi insan hiçmi karısının birşeyine karışmaz kıskanmaz yanında önceden beni isteyenlerin sohbeti açılıyo sessizce oturuyo bu olgunluktanmı kaynaklanıyo desem diyemiyorum beni sevmiyomu acaba diyorum hergün ağzıyla söylerr bunu facede arkadaşlarını görüyorum karılarına faceden neler yazıyolar bizimki millet görüyo göstermelik diye hiç bişi yapmaz faceden ama insan kıskanıyo benim niye böle eşim yok diye sevmiyomu acaba beni :( umrundamı değilimki yaaa

canım benim koca da oyle face konusunda öyle düsünüyor bende yapısı oyle dıyerek geciyorum gerci hos evde de hayatım askımdan cok diger laflara ask sözlerine girmez nedeni ise sımarırmısım .. Böle kabul etcez artık:ssz:

Seven erkek kıskanır
güvenmeyen erkek kıskanır..
Böyke iki bir durum vardır ilişkilerde arkadaşım.
Kışkançlıgın bir dozu bir sınırı oldumu kıskançlık güzeldir.
Diğer türlüsü saplantı takıntı güvensizlik paranoyaklıktır.
Hiç kıskanmayan erkek de olamaz bence eğer öyleyse ya çok geniştir yada sizi takmıyordur yeterince önemsemiyordur.
Bence seven erkek kıskanmalı eşini. Çünkü eşi sonuçta namusu kendi gözünden sakınmalı
Merak etmeli. Bana göre böyle
Eşiniz cok mu geniş bir insan biraz özelliklerinden bahsedermisiniz.
Kıskanan insan misal:
Eşini arar sorar nerede oldunu merak eder kimlerle konuştuguna dikkat eder
Atıyorum bir erkekle arkadaşıda olsa konuşmasını istemez
Giyim kuşam konusunda abartmamak şartıyla karışır illaki karışır kıskanır Gerçekten biraz garip geldi bu durum bana
Kıskanılmakta dozunda ise oysa her kadının bence hoşuna gider..
Eşiniz size sevgisini gösteriyor mu peki ilgisi felan ne derece ?
Face konusundada bende o şeyler çok gereksiz
Bende göstermelik yapmacık oldunu düşünüyorum
Gerçek sevgi o şekilde sanal alemde göstermeklede olmaz arkadaşım :ssz:

Son düzenleme:
Valla insanların derdi çeşit çeşit
biri çok kıskanıyor boguyor evlendik hala tepemde der
biri kıskanmıyor evlendik ama değer görmüyorum der
değer yada sevgi kıskanmakla ölcülürmü arkadaşım
adam sana ne güzel saygı gösteriyor işte
senin kararlarına saygı gösteriyorsa
geçmişi emcik pilavı gibi öne sürmüyorsa
olgun ve agır bir yapısı varsa
öpte başına koy bence
bu düşüncen hamileliğindende kaynaklanıyor olabilir tabi :44:

sen kıskansın ona buna karışsın ona buna fikir yürütsün
facede herkesin içinde name yapsın
bunlar bir süre sonra seni bayar... kıskançlık hiçte sağlıklı bir duygu değil cünkü seninde onunda kişilik yapısını bozar

göstermelik bir evlilikmi istiyorsun
yoksa örneklikmi...???

böyle düşüncelerle evlilikte tehlikeye girer
cocuk oyuncağı değil böyle şeyler

birbirinize güven ve sevginiz varsa hiç takılma bunlara:34:

merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyiz 5 aylık hamileyim ve benim sorunum kıskanmayan bi kocamın olması yahu bi insan hiçmi karısının birşeyine karışmaz kıskanmaz yanında önceden beni isteyenlerin sohbeti açılıyo sessizce oturuyo bu olgunluktanmı kaynaklanıyo desem diyemiyorum beni sevmiyomu acaba diyorum hergün ağzıyla söylerr bunu facede arkadaşlarını görüyorum karılarına faceden neler yazıyolar bizimki millet görüyo göstermelik diye hiç bişi yapmaz faceden ama insan kıskanıyo benim niye böle eşim yok diye sevmiyomu acaba beni :( umrundamı değilimki yaaa

Ayni benimkini anlatmissin sanki :)) ben cok kiskanirim oysaa hic ama hic kiskanmaz.. Kiskansada arada bir yada belli etmez.. Birde akrepler kiskanc olur derler koca bir yalan.. Canim bunun sevmemekle alakasi yok..bizimki her zaman bana karsi ilgili sevgi dolu hep askim canim cicim cok sukür ama kiskanmaz diyor ben sana guveniyorum neden kiskaniyimki.. Facede ben yazarim ona birseyler ana o asla neymis ne gerek varmis millete gösteriy yapmaya hava atmaya :)) tek degilsin yani

Ayni benimkini anlatmissin sanki :)) ben cok kiskanirim oysaa hic ama hic kiskanmaz.. Kiskansada arada bir yada belli etmez.. Birde akrepler kiskanc olur derler koca bir yalan.. Canim bunun sevmemekle alakasi yok..bizimki her zaman bana karsi ilgili sevgi dolu hep askim canim cicim cok sukür ama kiskanmaz diyor ben sana guveniyorum neden kiskaniyimki.. Facede ben yazarim ona birseyler ana o asla neymis ne gerek varmis millete gösteriy yapmaya hava atmaya :)) tek degilsin yani

yalnız olmadığıma sevindim çünkü bu yüzden tartıştım eşimle ya ben dört dörtlüğüm demekki hiç bişiyime karışmıyorsun yada umursamıyor sevmiyorsun diye ya azıcıkda olsa insan demezmi bu yakışmamış başka bişi giy şunu yaptınmı bunu ettinmi gibi
kıskanılmak değilde sahiplenilmek duygusunu göremedim eşimde :( ve bunalıma girdim resmen etrafımdaki erkek modellerinin hepside maço bende ailemde böle bi durumla karşılaşınca yadırgadık resmen :(

yıllar once tek dışarı çıkamazdım ..kız kardeşım almaya gelır sonra eşim alır eve donerdık..
artık o kadar bıkmıştım kı..kopekten korkan ben..kopek almasını bırı bırşey yaparsa ustune salacağımı soylerdım..şimdı yazarken guluyorum ...bıtıyor bır yerden sonra kah yaşadıklarımızdan kah anlamsız olduğunu anladıklarından...artık ıstedıgım yere ıstedıgım zaman gıder gelırım..soylemesemde kızmıyor..ortası yokmuş benım eşimin..ya hıc ya hep mısalı...bana gelınce hııc oyle kıskançlıklarım olmadı..cok cok nadır olmuştur...onada ben kıskançlık demiyorum..neyse takmamaya çalış keyfını çıkar bence...gun olur bakarsın merak edecegı tutar..

bulmuşsun bunuyosun derler buna canım. Kıskanmayan erkek bulucam diye bi yerimi yırttım:p ya ben nefret ederim kıskançlıktan falan. Benim eşim de hiçbir şekilde kıskanmaz. Böyle erkek arkadaşlarımdan biri hakkında bişey dese o sana fazla mı yakın davranıyo gibisinden kudururum ben. Sapık mısın falan diye. Halbuki adamın ne kıyafetiğime karıştıgı var ne gezip tozmalarıma.

Sadece adam kendine ve sana güveniyor. Kişiliği oturmuş. Tamam hafif kıskançlıkları olan adama da kendine güveni yok diyemeyiz biliyorum. Biraz da mizaç meselesi. Ama bana göre ciddi ciddi aklına kötü kötü şeyler gelip kıskanıyosa adam sorunludur :)

Olgunluk seninki canım benim sıkma canını. Sevin hatta..

Sahiplenme kelimesi de çok saçma geliyor bana canım. Sahiplenmelerine ihtiyacımız mı var..

Son düzenleme:
asiri kiskanclik vardir bir de normal dozda bir kiskanclik, asirisi her naneye karisan her atilan adimi bilmek isteyen her konustugu kisinin seceresini isteyen sacma kisitlamalar getiren kiskancliktir, birde normal dedigimiz kiskanma olur bence böyle iyi abla sana güveniyor o yüzden kıskanmıyor

bence herşeyin fazlası zarar
geceen hafta saat 16.30-5.15 arası
eşime pazara çıkacam limon almayı unuttum dedim
ne işin hava karardı dedi (pazarda kapımın önünü)
tabi ben:53:oldum
kim napsın beni saçmalama alacagım limon kökü topu pazarı tavaf etmeyecem merak etme dedim
ne dese iyi
ilk gördügün yerden al oyalanma çabuk gel:27::27:

Bence haklısın canım insan üzülür imrenir tabi başkalarına, benim eşim beni kıskanır öle aşırı değil ama mini yada açık giymeme karışır karışmasa aslında yadırgarım ama bende söyleniyorum tabi ne var bunda derim kardeşin ne kadar açık giyiyor ona niye karışmıyorsun derim oda onu kocası ilgilendirir evlendi artık der ki öncedende öle çok karışmazdı sadece göğüsleri açık giyinir fazlaca ona der hep bu ne hal diye
neyse benim göğüs çatalım asla gözükemez kıyamet kopar minide giyemem evlendiğimden beri kısa giyerim ama binbirtürlü yalvarma ile
benimde hoşuma gidiyor böle kıskanması ve ilgilenmesi bende olsam bende üzülürüm
ama bak face olayında haksızsın banada komik geliyo evli olan çiftlerin ordan aşk sözleri yazmaları

Şu face muhabbetlerinden iğreniyorum açıkcası
Zaten aynı evin içindesin yorum yazmak neyin kafası..
Ona buna nispet yapcam diye napcaklarını şaşırdı millet..
Siz kıskançlığın nekadar bunaltıcı bişi olduğunu bilmediğinizden rahatsınız.

Back
X