Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oo mezhep pek genismis valla canım bu durumdan rahatsızsan hic ciddi islere girme tamam cok kıskanmak güvensizliktir ama hic kıskanmaz mı ya da böyle seylerde kıskanmaz mı hele de bir erkek? Bu yarın bir gün affedersin ama 3'lü demeye baslar yani ne bileyim ama bazı erkeklerde yüzük takıldıktan sonra değisiyor sahipleniyor ya ama bilmiyorum riske girme değismiceğini düsünürsen...
yaa gerçekten ben olsam ben de üzülürüm .
herkes ne kadar dese de kıskanmasın böyle iyi diye , başlarına geldiğinde onlar da içten içe sahiplenilmediklerini düşüneceklerdir diye düşünüyorum .
doğamızda var bu :)
bir de bu :keyfimiz kaçmasın diye bişey demiyorum olayını anlayamıyorum . ben kesinlikle içmde tutamam ,nasıl beceriyorlar şaşıyorum .
benim biraz sırtım açılsa kapatır , tişörtümün önü açıksa biraz düzelt der. valla çok da hoşuma gider .
hiç sordunuz mu beni kıskandığın durumlar oluyor mu? anlatsana filan diye . ben bile şu an merak ettim kıskanabileceği durumları