- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
Maşallah Allah bağışlasın cnm veririz tabi bi kiloylada baş edemiyceksek heheeeey 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım gaza gelebileceğim birkaç da yoldaş gelse benimle tadından yenmeyecek ne kadar çok yoldaş o kadar gaz o kadar gaz o kadar kiloooKonun hayirli ugurlu olsun bu isteginin daim olmasi dilegi ile insallah istedigin kgya tez zamanda dusersin ...![]()
İstemeeeem senin olsun hatta nüfusuna falan alaaa benim kapıya gelmişler senin kilolar
bende haberin olsun
benim onlar benimmmm
virmemm geri
Aldım gitti :))İstemeeeem senin olsun hatta nüfusuna falan al![]()
Tavsiyem hedefini az tutman yonundedir.Ilk etabin mesela 80 olmali sonra 70 sonra 60 diye yani.Simdi sen gozunde benim vermem gerken 45 kg dersen o gozunde buyur buyur ve buyur ...Hedefine sen yaklastikca yol gozunde buyur o yuzdennet 90 fazlalık 35NE 35 İ KIIIIIZ 45
![]()
Konun hayırlı olsun diğer topicten arkadaşım :) hadi bakalım bende geldim gaz vermeye gaz almayaÇok teşekkür ederim canım gaza gelebileceğim birkaç da yoldaş gelse benimle tadından yenmeyecek ne kadar çok yoldaş o kadar gaz o kadar gaz o kadar kilooo![]()
Sağol cnm bnm ben diğer topiğede yetişirim ordaki arkadaşıda yalnız bırakmayalım :)Konun hayırlı olsun diğer topicten arkadaşım :) hadi bakalım bende geldim gaz vermeye gaz almaya
Ewet bnde tam böyle düşünüyorm öncelikle hedefim 80 büyük hedefim 50 diyim o zman :)Tavsiyem hedefini az tutman yonundedir.Ilk etabin mesela 80 olmali sonra 70 sonra 60 diye yani.Simdi sen gozunde benim vermem gerken 45 kg dersen o gozunde buyur buyur ve buyur ...Hedefine sen yaklastikca yol gozunde buyur o yuzdenbence guzel yoldasin ...Bebegini emziriyosun ve ek gidalarada gecmis sanirim ve boyleyken bile 6 dan sonra bisey yemiyosan ekmegi kestiysen is bitmitir zaten evde hareket te ediyomussun isin yuzde 50 sini bitirmissin geri kalanda bunu devam ettirmekte sende bitiyor artik istek irade ve azim..Bu nedenle hedefini ulasilabilir kilarsan daha iyi sonuclar elde edecegine eminim..
![]()
Elbette kimseyi yalnız bırakmak yok önemli olan birlikte hareket etmek :)Sağol cnm bnm ben diğer topiğede yetişirim ordaki arkadaşıda yalnız bırakmayalım :)