kışlık elbise ayakkabı

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
103
32
kızlar oğluma bütün elbiselerini lcw den alıyorum ayakkabısınıda nike dan alıyorum(15 aylık)

şimdi kış alışverişi yapıcam ancak bi sezon alışverişi bana 1000 tl ye patlıyor extralar haric biliyorum çok fazla sizlerin nerelerden aldıgını kacar adet aldıgını merak edıyorum benimle paylaşır mısınız ?
ben 20 adet alt esofman
20 adet ust(kazak ve sweet)
20 adet zıbın (cıtcıtlı body)
bir adet bot
bir adet spor ayakkabı
mont
yelek
çorap
alacagım sımdılık
kısları elbıse zor kuruyor ve cabuk batırıyor onun ıcın bu mıktarda alıcam .(izmirde oturuyoruz)

sizler nasıl alışveriş yapıyorsunuz hadi fikirlerinizi bekliyorum.

20 tane çok değil mi canım ya..
Kızım 4 yaşını gecti bugüne kadar toplam 20 olmamıştır eşofman altı..
Bi de çabuk büyür boy boy aliyorsan o başka tabi..
Bu masraf yerine kurutma makinesi düşün derim.. çocukla büyük kolaylık..

Bence miktarlari cok fazla zaten aldiklarinizi bir sonraki sezon giydiremeyeceksiniz. 20 dedikleriniz 5'er yeter. Yikadikca petege koyarsiniz cabucak kurur. Lcw zaten uygun bir marka. Daha uygunu baska nasil olur bilmem. Pazarda belki olabilir ama pazar fiyatlari da oyle dusuk falan degil.

Benim de tek sezon 1000. Ama 20 esofman almıyorum. 3 ince takım, 3 kalın takım , 4 pijama takımı, kazaklar, ince üstler, pantolonlar, 1-2 etek (istiyor) , ayakkabı , bot, mont, iç çamaşırları, ince fermuarlı üst vs

20 alt 20 ust 20 de zibinlik cok cok fazla.
12 aylik yigenimin en fazla 6 7 tane esofman alti var. Bazilaru kislik degil. Kalin degil usur diye ablam altina corapli giydirir. Sonucta kislik icin bi beden aliicaksn,yazin giyemiycek kalin oldugu icin. E zaten bu yazdan kalmalarda gelecek yaza hic hic olmaz. En iyisi yazliklari bi guzl eskitmek hala olurken.

Bide tavsiye olrak kislik kazak almak yerine fermuarli esofman ustu alin daha cok. Cunku o zmn hem yazin kullandigi tisortleri degerlendirirsiniz altina giyerek. Hemde tekrar ilk bahar yaza girdigimizde disari giderken uzerine atmalik mont gibi giyer oglunuz o fermuarlilari. Sezonu felan yoktur onlarin. Kucuk gelene kdr giyersiniz.

Bana da fazla geldi. Ben eksildikce , eskidikce alıyorum.
Mesela şuan 2 eşofman altı aldım , 2 de kalın kazak. Diğerleri geçen sezondan kalan elbiseler. Onları evde , parkta giydiriyorum.

kızlar oğluma bütün elbiselerini lcw den alıyorum ayakkabısınıda nike dan alıyorum(15 aylık)

şimdi kış alışverişi yapıcam ancak bi sezon alışverişi bana 1000 tl ye patlıyor extralar haric biliyorum çok fazla sizlerin nerelerden aldıgını kacar adet aldıgını merak edıyorum benimle paylaşır mısınız ?
ben 20 adet alt esofman
20 adet ust(kazak ve sweet)
20 adet zıbın (cıtcıtlı body)
bir adet bot
bir adet spor ayakkabı
mont
yelek
çorap
alacagım sımdılık
kısları elbıse zor kuruyor ve cabuk batırıyor onun ıcın bu mıktarda alıcam .(izmirde oturuyoruz)

sizler nasıl alışveriş yapıyorsunuz hadi fikirlerinizi bekliyorum.
izmir gibi ılıman bir şehir için 20 adet eşofman altı çok fazla. eskidikçe almak daha mantıklı değil mi

Konu dışı ama ablamın bebeği var boşandı ve bir oğlu oldu babası kabul etmedi elimizden geldiğince yardım ediyoruz 5 aylık kışlık kıyafet ihtiyacı var benim kızın var olsa kıyafetleri vercem ama olmuyor yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim

Back
X