kist ameliyatı sonrası hamile kalanlar acil yardim

Dilekcilek

sağlıkla gel bebişimm
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
155
58
18
34
Mrb kızlar. ben ocakta kist patlamasından dolayı ameliyat oldum. Martta da doktorun izniyle hamile kaldim. O zaman doktor normal dogum yapabilir miyim diye sordugumda evet cunku rahmini acmadik demisti. Simdi 30 haftalik hamileyim ve tekrar ayni soruyu sordum bu sefer de belli olmaz sen ameliyat gecirdin bunu unutma dedi. Anladim ki sezeryan dusunuyor. Boyle bi ameliyat sonrasi normal dogum yapanlar var mi acaba. Kizlar yardimci olur musunuz kafam cok karisik

Sen doktoruna deki ben normal istiyorum, dogum gerceklesemezse sezeryana alirsiniz.. gecenin bir vakti gelmis olucak, e dogumda gerceklesirse yapmis olucak.. doktorlar hem rahatina hemde paraya cok duskun olduklarindan, sezeryani dayiyolar hemen.. bendende kitle alindi ve normal dogum icin bir sakincasi oldugunu soyleyen olmadi.. sacmalik bence.. kandirmaca

Kesinlikle katiliyorum. Hem kendisi sakinca yok dedi hem de gun yaklastikca imali imali konusuyor. Sanki dikis yirtilir gibi. Yirtilir mi ki ya hemen. Off ilk cocuk daha sezeryan istemiyorum. Onlara kolay ama zoru biz yasiyoruz. Ozel hastaneye gidiyorum. O oyle deyince devlet hastanesinde dogum yapmayi dusunur oldum. Orda hemen bicak altina sokmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…