kist aspirasyonu yaptıran varmı

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
selam kızlar
bende 3 cm kist var.bu 3. denemem olacak.adetten 4 gün önce lucrin kullanmaya başlıycam.kisti baskılamak için.doktor adetin 2. günü gittiğimde eğer kistte küçülme yoksa kist aspirasyonu yapabiliriz dedi.kistin içini boşaltacakmış.ben daha önce böyle birşey duymadım.acaba duyan yada tüp bebek tadavisinde bu şekilde kisti boşaltılan varmı?

canim ben duymustum kistin boyu buyukse aliniyor diye kolay bi islem diye biliyorum
insallah bu isleme gerek kalmaz yinede hersey yolunda gitsin

benimde olmustu cnm...1.denememden sonra 2.icin kontrole gittigimde goruldu...benim 5 cm di..hemen operasyona aldilar..trasfer isleminde oldugu gibi ince bi aletle girip,vakumlu bi aletle icini bosaltiyorlar...biraz sancili oluyor..5-10 dk suruyor...acik ameliyattansa agriya biraz dayanmani oneririm...adetle birliktede zarini atiyorsun...gecmis olsun...

benimde olmustu cnm...1.denememden sonra 2.icin kontrole gittigimde goruldu...benim 5 cm di..hemen operasyona aldilar..trasfer isleminde oldugu gibi ince bi aletle girip,vakumlu bi aletle icini bosaltiyorlar...biraz sancili oluyor..5-10 dk suruyor...acik ameliyattansa agriya biraz dayanmani oneririm...adetle birliktede zarini atiyorsun...gecmis olsun...

benim tüp bebek tedavim sırasında olacak.yani tedavi için adetin 2. günü gidiyoruzya o zaman anesteziyle yumurta toplamadaki gibi olacakmış.beni düşündürende tüp bebek ilacı kullanırken olması.yumurta gelişimime etki edermi acaba.

benim tüp bebek tedavim sırasında olacak.yani tedavi için adetin 2. günü gidiyoruzya o zaman anesteziyle yumurta toplamadaki gibi olacakmış.beni düşündürende tüp bebek ilacı kullanırken olması.yumurta gelişimime etki edermi acaba.

Selam canim benimde tedavi esnasinda kist olmustu.Hemde opuya iki uc gun vardi drum lokal anestesiyle icini bosalttilar bilmiyorum ama embriyolarim yavas gelismisti ondanmi bilmiyorum inseallah sende oyle bir durum olmaz .opuyorumnanaktan

cnm benim tup bebek tedavisine baslamadan yapildi...onceki tedaviden kalan yumurta varmi diye kontrole aldiklarinda gorduler..hemen opersyona aldilar...2-3 gun sonra adet oldum...(adetle birlikte ici bosaltilan kistin zarini atiyorsun)devamindada 2 tup bebek tedavisine baslandi...tam bi bilgim yok ama yumurta gelisimine veya ilerisi icin bi etkisi olabilirki beni hemen operasyona aldilar...basit bi islem bence islemlerden once yaptir sorunu ortadan kaldir derim...ama suda var...senin ki benimkine gore kucuk dedigin gibi belki ilac destegiyle sorun ortadan kalkacak kii..inslh oyle olur...

inşallah küçülürde gerek kalmaz.benim kafama takılan adetli olucamya tedaviyede başlamış olucaz bir zararı olurmu diye.neyse herhalde adetliykende yapılabiliyorki doktor duruma göre yapabiliriz dedi.
cevaplarınız için teşekkür ederim.

mrb canım benımde kıst3.5mmdı.drum 1ay daha dogum koltrol hapı kullanırsam gecer dedı.istersen tedavıyı hemen baslatmak ıstersende alalım dedı.bende evet deyıp aldılar.1-2dakıka ya suruyo a surmuyo.ultrason muayene eder gıbı yanlız ıgneyle gırıp bosaltıyo agrım falan olmadı benım.korkulacak bısey yok teavın hayırlı olsun canım.

mrb canım benımde kıst3.5mmdı.drum 1ay daha dogum koltrol hapı kullanırsam gecer dedı.istersen tedavıyı hemen baslatmak ıstersende alalım dedı.bende evet deyıp aldılar.1-2dakıka ya suruyo a surmuyo.ultrason muayene eder gıbı yanlız ıgneyle gırıp bosaltıyo agrım falan olmadı benım.korkulacak bısey yok teavın hayırlı olsun canım.

senin nezaman boşalttılar.benim adetin 2. günü boşaltılacak.

Back
X