Kist = Çatlamayan yumurta :(

blueiice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
36
0
36
Yalova
Merhaba Arkadaşlar;

Benim sol yumurtalığımda 6 cm boyutunda kistim var.Doktor yumurtan çatlamadığı için kiste çeviriyor dedi.İlaç ile kist eritilip çatlatm iğnesi olucaksın dedi. Ama çatlatma iğnesi kesin sonuç veriyor mu? Yoksa daha zararlı olur mu bilemiyorum.her ay anne olacakmıyım diye beklerken kist olduğunu öğrendim çok üzüldüm iğne il hamile kalan arkdaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar ne yapacağımı şaşırdım. Bir anda anlamadım hamile kaldım diyenlere artık şaşırıyorum meğr ne zormuş hamile kalmak :(:(:(:(:(

zararı olmaz iğnenin
o şekilde hamile kalan çok var
kistin için de soğan kürü kullanabilirsin
geçmiş olsun

benim de bir ay yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuştu 1kutu doğum kontrol hapı ile hemen geçti. iğneye de ihtiyaç duymadık eski düzenine döndü

Merhaba Arkadaşlar;

Benim sol yumurtalığımda 6 cm boyutunda kistim var.Doktor yumurtan çatlamadığı için kiste çeviriyor dedi.İlaç ile kist eritilip çatlatm iğnesi olucaksın dedi. Ama çatlatma iğnesi kesin sonuç veriyor mu? Yoksa daha zararlı olur mu bilemiyorum.her ay anne olacakmıyım diye beklerken kist olduğunu öğrendim çok üzüldüm iğne il hamile kalan arkdaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar ne yapacağımı şaşırdım. Bir anda anlamadım hamile kaldım diyenlere artık şaşırıyorum meğr ne zormuş hamile kalmak :(:(:(:(:(

öncelikle geçmiş olsun
benimde ilk çocuğumdan sonra ikinci düşününce dr yumurtalarım çatlamadığı için kist olduğunu söyledi
doğum kontrol hapıyla kist geçti
ben öyle hamile kaldım
umarım kısa zamanda istediğin sonucu alırsın

benimde sol yumurtalıgımda 1 adet kistim var geçen ay 2 taneydi dogum kntrol hapıyla 1 tanesi gitmiş ama 1 tanesi duruyor bugün dr kntrolüm vardı dr dogum kntrol hapının yumurta kalitemi düşürdüğünü onun için kendi kendine adetimle atana kadar beklememi söyledi 3.tüp bebek denememi yaptırıcam ama şu kist yüzünden başlayamıyorum acaba soğan kürü banada ii gelirmi denesemmi?

benim rahimim doğuştan kist üretmeye meyiilliymiş regl ile atılsa bile diğer ay tekrar oluşuyor okadar umutsuzluğa kapıldımki bencede dene soğan kürünü belki faydasını görürüz Allah'ım kimseye bebek aratmasın herkesin olur işallah :(

Back
X