Kist +gebelik ??

karkokusu26

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
10
4
16
35
Selam herkese. 13 Eylül son adet tarihimdi. 14 Eylül de betam 4.7 geldi 16 Eylül de 34 geldi fakat cok şiddetli kasik agrilarim olunca bi ultrasonda baktildi sag yumurtaligimda 3 cm sol yumurtaligimda 6cm büyüklüğünde iki kist oldugu saptandı büyük olanın ici doluymus kanlıymış. 18Eylulde de betam 136 geldi. Benim gibi kistleri olup da gebelik yasayan oldu mu gebeliginiz saglikla sonuclndi mi veya ne düşünüyorsunuz benim betalarim nasil? Cevaplayan herkese simdiden teşekkürler

Merhaba beta artışı gayet iyi kistler beraberinde büyüyecek mi takip edelim dedi mi doktor iki kistmis Allah yardımcın olsun arkadaşım doğum yaptı geçenlerde kisti vardı bebekle birlikte büyüdu en son doğuma 2 ay varken kist 20 cm civarında olduğunu söyledi ağrılı bir gebelik yaşadı ama sağlıklı doğum yaptı sezeryan oldu doğum sırasında kisti de almışlardı

Teşekkür ederim cevabınız için çok huzursuz oldum ben ve gercekten ciddi agrilarim oluyor insallah benimki de saglikla devam eder

Gebeliğim başında öğrendim bende 4 cm den 10.5 cm kadar ulaştı 16. haftama kadar çok ağrı ve sancılı geçti kahverengi lekelenmem oldu muhtemelen kist sebebiyle oluyordu. 16. haftamdan sonra küçülmeye başladı şükür şuan 23 oldum ağrım çok hafifledi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh İnsallah benimki de hafifleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…