Aşılama Kist ile aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yesim00

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
521
322
18
Selam kızlar ya ben iki aydır kistim geçsin diye uğraşıyorum. iki kistim vardı ikisi de 2.5 cm, yasmin verdi doktorum. iki ayda biri erimiş biri 1.7 cme düşmüş, geç eriyor. Bu ay yine kontrole gittim tekrar Yasmin verdi ve 1 cm de çikolata kistin görünüyor dedi. Bu ay da kullan önümüzdeki ay aşılamaya basliycaz dedi. Şimdi bu kistlerle aşılama yaptırmalı mıyım tutma ihtimali olur mu ki ?? Yani bı ihtimal bile yoksa tüp bebeğe mi geçsem Kafam çok karışık kızlar tüp bebek için de bayağı beklememiz gerekecek napsam bilmiyorum kistle aşılama yaptırıp hamile kalan var mı aranızda ve kaçıncı aşılama da tuttu lütfen yardımcı olun

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bana da bugün yasmin verdi dr. 4 cm kist var sağ tarafta. Bende gebelik istiyordum ve rutin kontrole gittiğimde görüldü. Inşallah erir yaaa. Aşılama ya da tüp demedi dr 1ay sonra bakalim dedi. Catlicam yani ne olcak 1 ay sonra

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Benim iki kistte 2.5 cm hatta 3 cme yakındı iki ayda biri kayboldu biri de yavaş eriyor merak etme geçer ilacını düzenli kullan bir ayda da geçebilir bir kaç ayda da. Benim eşimin sayı problemi de vardı ve iki yıl evlilik biz de istedik doktor da aşılama deneyelim dedi ama bu üçüncü ayım kistle uğraşıyorum geçsin ya da en az 1 cme düşsün öyle başlayalım dedi benim merak ettiğim de kistle deneyen var mı ama maalesef cvp veren olmadı burda diğer bir sayfada da yazdım yapan varmış. geçer kistin inşallah gebeliğe engel olduğu söyleniyor mutlaka düzenli kullan hakkımızda hayırlısı

Bir de sormadım senin çikolata kisti mi yumurtalık kist mi ? Çunku çikolata kisti ilaçla erimez demişti doktorum ben yumurtalık kisti diye yorum yaptım sana inşallah öyledir değilse bile inan 9 cmle bile normal hamile kalanı okudum burda

Yaaa valla tam ne olduğunu üç dr da demedi kist dediler o kadar. Yasmin ile erimezse cikolata kisti diyebiliriz dediler. Ilk ilaci ictim bugün icsem mi icmesem mi bilemedim ki. Bazilarina direkt asilama bazilarina direk tüp bebek demişler. Bende çocuk istiyorum ya ilaci 1 ay kullanınca diger ay hemen aşılama olur mu ki

Canım sen ilacını mutlaka kullan eğer çikolata kisti değilse bir ayda bile erime oluyor sakın ihmal etme önümüzdeki ay zaten belli olur ne olduğu ben aşılama için gittim ama üç aydır baslayamadik kist yüzünden senin tedavin de önümüzdeki ay belli olcak kullan ilacını bakarsın bir ay da tamamen yok olur

Teşekkür ederim canım benim sende yasmin mi kullanıyorsun peki?

2. aşılama için gittim. Kist var yapmayacağız dedi. Yasmin verdi. Tam bir bilgi vermedi. Hemen başladınız mı ilaca. ben de başlayayım. Bayağı üzüldüm
Hayırlısı olsun canım üzülme Allah Kerim.. Ben de aşılama için gitmiştim kistlerim vardı 3 ay kullandım sadece bir kistim kalmış o da küçük bayağı 1 cm gibi. Reglin 3. günü gidiyorum doktora aynı gün ilaca başlıyorum ve saati saatine alıyorum ilacı hatta unutmiyim diye alarm kurdum baya faydasını gördüm canım.Aşılama için kullanılan iğneler kistleri daha çok büyütüyor o yüzden yapmamıştır sen ilacını düzenli kullan inşallah hemen geçer kistin de tedavine başlarsın

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar sizi çok iyi anlıyorum.inşallah hamile kalırsınız. Bi akrabamın Rahmi kist doluydu hatta doktor bebeğin tutunabileceği çok küçük bi ilan imkansız dedi 2. Ay doğal yolla hamile kaldı . Dediği tek şey olacağı varsa olur napıyım olmazsa dedi kendini strese sokmadı. Hemen hamile kaldı. Kardeşimin bir sürü çikolata kisti vardı kendiliğinden hamile kaldı.kistler için hiç bi ilaç kullanmadı doktor kalamazsın dedikçe doğurduİnşallah sizde ben de hamile kalırız

İnşallah canım amin benim aşılama önümüzdeki aya kaldı son bı kistim var inşallah o da bu ay tamamen geçer de başlarız. Bu arada geçen ay çikolata kisti görüyorum demişti doktorum ama bu ay birşey görmemiş inşallah yanlış görmüştür diye avutuyorum kendimi. Hakkımı en hayırlısi olsun inşallah Rabbim daha fazla aratmasin

Çoğu kadında her ay bir çikolata kisti oluşup adetle atılıyor bunu çoğu bilmiyor bile. Rabbim aratmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…