kist varmış:( biraz bilgi lütfen!!!!!!

ays73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
141
10
68
İstanbul
Arkadaşlar ......... çok canım sıkkın evrak rapor heyet derken üç ay geçti bu gün tüp bebek iğnelerim verilldi şükür. ama ultrasonla muayene sırasında doktor 2 adet kist gördü (reglin 2. günü birde bu gün normalken bakıldı ultrasonla:( .........) pazartesi boşaltmamız gerekiyor gel dedi.
ne zamandır var ? ilk muayenede yokmuydu ?yada omu göremedi? kafamı karma karışık yaptı olay.
çok üzüldüm benzeri durum yaşayan varmı birşeyler söyleyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:(

Arkadaşlar ......... çok canım sıkkın evrak rapor heyet derken üç ay geçti bu gün tüp bebek iğnelerim verilldi şükür. ama ultrasonla muayene sırasında doktor 2 adet kist gördü (reglin 2. günü birde bu gün normalken bakıldı ultrasonla:( .........) pazartesi boşaltmamız gerekiyor gel dedi.
ne zamandır var ? ilk muayenede yokmuydu ?yada omu göremedi? kafamı karma karışık yaptı olay.
çok üzüldüm benzeri durum yaşayan varmı birşeyler söyleyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:(

adetliyken kist görse bile adetinle atılabileceğini düşünmüştür adet bittikten sonra gitmediğini görünce müdehale etmesi gerektiğini söylemiştir sana.kistlerin tüp bebek te sorun çıkaracak gibiyse boşaltırlar..rapor ve ilaçlar için endişelenme rapor 6 ay geçerli..sen şimdi tedavine bak kistlerinden kurtul öyle başla canım...

egunal sağ ol arkadaşım içimi rahatlattın tedavi iptal falan demedi hatta pazar iğnelere başla pazartesi gel boşaltalım dedi.offffffffffffff çok ters gitti herşey çokkkk

Selam canım ,
öncelikle tedavin hayırlı olsun . Dilerim güzel haberler verirsin bizelere . Kist olayına gelince benimde kisti varken başladık tedaviye . şu anda transfer sonrası beklemedeyim .
Doktorum 1mm büyüklüğüne kadar olan kistler bizim tedavimiz için bir engel teşkil etmiyor dedi . sanırım senin ki bu tarz bir kist . sen buna takılma tedavine konsantre ol senin moralin çok önemli tedavi süresince .

Allah Kolaylık versin .

egunal sağ ol arkadaşım içimi rahatlattın tedavi iptal falan demedi hatta pazar iğnelere başla pazartesi gel boşaltalım dedi.offffffffffffff çok ters gitti herşey çokkkk

ne demek canım ne mutlu bana içinş rahatlatabildiysem...
zaten doktor tedaviyi iptal etmemiş bu süpper iki işi bir arada yapıp kurtulacaksın...
inşallah pozitifi gördüğün günüde paylaşırsın böyle:16:

Merhaba canım hayırlı olsun tedaviye başlıyorsun artık
Geçen gün sana süreci anlatmıştım ya galiba kist kısmını gözden kaçırmışım:)
Tedaviye başlamadan önce aynısı bende de oldu bir tane kist gördü doktor ve büyük ihtimalle geçen aydan kalan çatlamamış yumurtan dedi sonra da ufak bi operasyonla alındı
İlerde bebeğin yerleşmesini engelleyebileceği için alıyolarmış
Kolay gelsin hiç korkma zaten korkulacak bişi yok Herşey bebeklerimiz için

Merhaba canım hayırlı olsun tedaviye başlıyorsun artık
Geçen gün sana süreci anlatmıştım ya galiba kist kısmını gözden kaçırmışım:)
Tedaviye başlamadan önce aynısı bende de oldu bir tane kist gördü doktor ve büyük ihtimalle geçen aydan kalan çatlamamış yumurtan dedi sonra da ufak bi operasyonla alındı
İlerde bebeğin yerleşmesini engelleyebileceği için alıyolarmış
Kolay gelsin hiç korkma zaten korkulacak bişi yok Herşey bebeklerimiz için

Herşey bebekler için sağ ol canım.

Back
X