- Konu Sahibi unuttumgitti
-
Geçmiş olsun.sebebi neymiş acabaArkadaşlar hiçbir belirti olmadan son adetimden 10 gün sonra tekrar adet gördüm,ara kanama gibi değil bildiğiniz adet.2.gün hemen doktora gittim,bekarım bu arada.6cm hemorajik kistim olduğu ve regl düzensizliğinin sebebinin bu olduğunu söyledi doktor.Bir kac ayda kendiliğinden eriyecektir dedi.Asıl sorum şu ben şuan normalde regl olmam gereken günlere geldim fakat ara kanama sebebiyle gecen hafta regl olduğumdan şuan adet görmüyorum.Fakat sanki regl oluyorum gibi aşırı kasık agrılarım var 2 gündür yerimde duramıyorum.Ara adet görenler sizler sonraki ilk adetinizi hangi tarihte gördünüz?Ara kanamaya göre mi beklemeliyim artık?Yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin ara kanama adetten kaç gün dö ta e yoğunlukta oşıyor acaba kist mi varmışTeşekkür ederim yani ara kanamalar adet düzenini çok etkilememiş sizde,peki sizin kistleriniz kendi kendine erimiş miydi?Doktor hormonal düzenimle oynamamak için ilaç vermiyor bana
Ara kanama adetten kaç gün sonra ne yoğunlukta oluyor. Uzun mu acaba. Kist böylemi yapıyorMerhaba ben yıllarca ara kanama gördüm , adetlerim 26 günde bir sapmadan oluyor aralarda kanama geliyordu. Kistlerim bekarken vardı sizinki gibi. Geçmiş olsun.
Bende ne zaman kist olsa adetten 14/15 gün sonra cok yoğun şekilde tekrar adet oluyorum,sonra dr a gidiyorum ve mutlaka kist çıkıyor sebebiAra kanama adetten kaç gün sonra ne yoğunlukta oluyor. Uzun mu acaba. Kist böylemi yapıyor
Peki kaç cm çikiyor. Yada gittiğinde adetle atılmış mı oluyor acabaBende ne zaman kist olsa adetten 14/15 gün sonra cok yoğun şekilde tekrar adet oluyorum,sonra dr a gidiyorum ve mutlaka kist çıkıyor sebebi
Valla ikidir aynı şey oluyor doktora gidiyorum 7cm kistPeki kaç cm çikiyor. Yada gittiğinde adetle atılmış mı oluyor acaba
Selamlar 10-15 gün sonra ve yoğun oluyordu tıpkı adet gibiAra kanama adetten kaç gün sonra ne yoğunlukta oluyor. Uzun mu acaba. Kist böylemi yapıyor
İnşallah atılmıştır. Son durum nedir. Agrı yapıyor muValla ikidir aynı şey oluyor doktora gidiyorum 7cm kistdoktor 2 ay sonra kontrole çağırmıştı atılmıştı kistim,şuan yine aynı şeyi yaşıyorum 2 adet sonra gidicem umarım bu sefer de atılır
Şuan ara kanamadan sonra 28.gün adet oldum ama sökülene kadar kist beni mahvetti,aşırı ağrı yapıyor maalesef.Sonraki aydan sonra kontrole gideceğimİnşallah atılmıştır. Son durum nedir. Agrı yapıyor mu
İnşallah gider bidaha gelmez canımŞuan ara kanamadan sonra 28.gün adet oldum ama sökülene kadar kist beni mahvetti,aşırı ağrı yapıyor maalesef.Sonraki aydan sonra kontrole gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?