- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
-
bendede rahim dışında üst tarafında myom var gebeliğe engel değilmiş ama 17 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı(((
aşılama yapalım dedik önce myomun alınması gerektiğini söledi doktorlar haftaya ameliyat olucam
sağol canım inşallahGeçmiş olsun. Kolaylıkla arlatırsın da hamile kalırsın inşallah
Kist ve miyom sorunu yaşayıp hamile kalanlar,aynı durumda hamile kalmak isteyenlere umut olalımmm!!
Merhaba güzel bayanlar.. Baştan söyleyim bu topikte umutsuzluk yok! Ben böyle bir sorun yaşamadım ama bundan bir süre önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.. ben hiç beklemedim ve o ay adet görmeden hamile kaldım.. şimdi ben de bir anne adayıyım.. kürtaj olduğum zaman bir topik açmıştım.. orada benimle aynı dönemde kürtaj olan yada düşük yapan arkadaşlarımla dertleştik uzun uzun.. o dönemi birlikte atlattık.. benimle beraber kürtaj olan, düşük yapan arkadaşlarımın çoğunda maalesef kist, miyom sorunu ortaya çıktı.. şimdi topiğime bakıyorum daa, topikte umutsuzluk benim tatlı arkadaşlarımı yenmiş.. Hakim olmuş topiğime.. Şimdi bu topiği onlar için açıyorum.. Lütfenn desteeekkk!!
Sol tarafında 4cm kistim var cuma günü gidip Mr cekilecegim ona göre ameliyat olacak galiba. Kistimin olduğu kasigim sürekli ağrı yapıyor sizde de böyle bi durum var mı ?
Canim zaten 2 ay soğan kürü uyguladım ve kist falan kalmadı çok şükür. Ama yine soğan kurune devam edeceğim her ihtimale karşı4cmlik kistte ameliyat mı dediler sakın ha sakınn yatma ameliyat masasına arkadaşım benim doktrum 8cm ve üzeri kistleri ameliyat ediyoruz dedi.
Canim zaten 2 ay soğan kürü uyguladım ve kist falan kalmadı çok şükür. Ama yine soğan kurune devam edeceğim her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?