Kist ve polikistik over

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
İyi günler arkadaşlar lütfen blgisi olan varda yardımcı olur mu? Bir yıldan fazladır çocuk istiyorum doktora her gittiğimde polikistik over olduğumu ama kendiliğinden hamile kalabileceğimi söyledi bekletti. En son geçen hafta adetin beşinci günü diye gittim kist oluşmuş 4 cm şimdi tedavi edemem diyip tekrar gönderdi. Dünden beri siyah kanamam var gittim tekrar kist 3 cm olmuş iki üç ay daha bekle dedi. Ama bu durumdan çok skldım böyle birşey yaşayan var mı

Canım devlete gidiyorsun muhtemelen bir hastayla ilgilenme süreleri 2 dkk, sistem bu malesef . İyi bir doktor bul mümkünse tüp bebek merkezine git muayne ol . Bahçecide mesela 550 tl ücret veriyorsun 6 ay geçerli oluyor muayne ücreti. Onlar daha uzman bu konularda. Veya pko konusunda uzman bir doktor bul yoksa sadece vakit kaybı

Aynı kist bende de var ama hiç Bi Dr şuan tedavi edemem demedi. Madem tedavi etmeyecekse ne diye orada oturuyor yada ona gidenler yüzüne bakmaya mı gidiyor. Sizin yerinizde olsam şikayet ederim. Tedaviye demem diye bir şey yok. Hiç olmazsa Bi ilaç verir birşey yapar. Sizi başından sağmış.

Benimde canım ona skldı kendiliğinde nasıl gider ya da sahada büyümesin diye düşünmedim değil

Vala bulunduğum şehrin en pahalı Hastanesi'nin en pahalı doktoruna gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…