KİST

ggoncaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
85
14
3
31
MERHABA YUMURTALIKLARDA KİST OLUSMUS VE GEBELIK VAR BİR SORUN OLURMU

Burada biz ne desek boş. Kistiniz nasıl bir kist, kaç tane, nerede, ne şekilde vs vs hepsini biz bilemeyiz ama doktorunuz bu konuda sizi daha iyi daha net bir şekilde aydınlatır. Bence bütün merak ettiklerinizi doktorunuza sorun

Yok canim olmaz bendede var ikinci gebeligim doktorlar hic sormuyo bile kisti
Merhaba ağrınız oluyor mu bendedr basit kist var 6 cm gebeyim su an 2 aylık ama biraz yorulsam çok fazla bel ve karın ağrım oluyor kist genelde ağrı yapıyordu zaten gebeliktr arttı sanki

Merhaba ağrınız oluyor mu bendedr basit kist var 6 cm gebeyim su an 2 aylık ama biraz yorulsam çok fazla bel ve karın ağrım oluyor kist genelde ağrı yapıyordu zaten gebeliktr arttı sanki
Yani ben kisttten dolayi oldugunu zannetmiyorum ya bende kist hic adet duzensizligi falanda yapmadi hep duzwnliydi reglim

Yani ben kisttten dolayi oldugunu zannetmiyorum ya bende kist hic adet duzensizligi falanda yapmadi hep duzwnliydi reglim
Ben bu sancidan hastanede bile yattım iki gün gebelik yoktu o zaman çok sancı yapiyordu kist su andada aynı ağrı var şiddeti daha az ama korkuyorum da bir yandan gebelikle ilgili bir sıkıntı mı diye kanama vs yok kistimin olduğu tarafta ve belimde ağrı sadece

MERHABA YUMURTALIKLARDA KİST OLUSMUS VE GEBELIK VAR BİR SORUN OLURMU
Kist genelde hormon dengesizlikleri yapıp çocuk olmasına engel olabiliyor. Sizin zaten gebelik olmuş. Bence bir sorun olacağını zannetmiyorum. Normalde bazı kistler ağrı yapar ama sizin gebelikten de ağrınızin olması daha muhtemel. Doktorunuzla görüşün ona bı danışın. Ama bence kist size bir sorun yaratmaz. Kafanıza takmayın.

Back
X