arkadaşlar daha önce konu açmıştım sol yumurtalıkta 6,5 cm kist çıktı. doktor primolut verdi. bu bitince adet olacaksın adet olduğun ilk gün gel eğer haftasonuna denk gelirse malum hastane açık değil sen "yasmin" hapına başla hemen pazartesi gelirsin dedi. Ya bişey soracağım arkadaşlar yasmin kanamayı kesmez mi? ben mi yanlış anladım acaba. Adet olunca başla hemen dedi. Ben adet görmeyecek miyim yoksa bu hapı kullanırken artık. İyide kist adet zamanı atılır diye duymuştum. Kisti olupta doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi? Bu sürecte de adet görülüyor mu?
selam ,
benimde sol yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde kist var. 11 gün soğan kürünü yaptım . başladıktan 5 gün sonra olmam gereken tarihte adet oldum. ama soğan kürünü kesmedim. adettimin ilk 3 günü çok agrılı ve parçalı geçti. bugun doktor rand. var ... moralım bozuk çünkü kisttimin gittiğine inanmiyorum insallah gitmiştir. gitmemişse banada doğum kontrol vericektir heralde.
gitmediğinede şurdan inaniyorum he bu prikolojik midir bilemem ama hep sol tarafım ağrıyor. yüz üstü yattığımda sol tarafımda bişi hissediyormuşşum gibi geliyor. bu doktora gitmeden öncede bölemiydi inanın hatırlamıyorum belki ondan sonra dikkatimi hep oraya yoğunlaştırdığımdan olabilir.
evliyim tam çocuk düşünmeye başlarken bu çıktı. kist varken gebelik zor oluyormuş bildiğim kadarıyla neyse herşey bugün ortaya çıkıcak keşke size iyi haberler verebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?