kisti olanlar hangı ılacı kullandınız

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
benım kıstım varmıs desolett kullanıyorum sızlerde varmı varsa hangı ılacı kullandınız ve ılk ay erıdımıı

dogum kontrol hapı vermişti bana doktor...
bitirdim doktora gittim. gittimi gitmedimi bilmiyorum
doktor sinir etti beni muayene olmadan cıktım:dilcikar:

pekı ozel değılse neden sınır ettıkı kotu bıseymı dedı.bıde kullandıktan kac gun sonra hastalandınn.

benım kıstım varmıs desolett kullanıyorum sızlerde varmı varsa hangı ılacı kullandınız ve ılk ay erıdımıı

merhaba canımsenın kıstın ne tur bır kıst benım klomen den dolayı olusan kıstım vardıdr ılacvermeyeyım kendı kendıne adet olmanı bekleyelım dedı bende sogan suyu ıctım bol bol sogan suyu bıttı 3gun sonra adet oldum cok sukur eger kendılıgınden gecen kıst ıse senınde bunu yapmanı tavsıye derım

benımkıde klomenle olusan kıstlere benzıyor sanırım senınkının boyutu kactı bılıyormusun

slm kızlar benimde sağ overde 5.7 kist çıktı bana orgometril verdi 10 gün kullan gel dedi bakalım soğan suyu ve aslanpençesi çayı içiyorum 1 ay sonra geçer dedi panik yapma dedi

benım de sag ower de 4.8 capında bı kıstım war kızlar desolet kullandım ama yok benımmkı cok ınatcı gıtmıor sogan suyu bırsuru bıtkısel seyler ıctım malesef bana yaramadı . ama herbunye bır degıl tabıkı sogan suyundan cok fayda gorenler war.en son care amelıyat sanırım olacam.

benim de solda 2.5 cm vardı belara kullandım bir ay Allaha şükür geçmiş

kıslar benimde folükül kistti varmış her iki tarafta dr önemli değil dedi yani dr seceneğim çok fazla yok oda salladı sanki beni bende soğan suyu içcem bakalım 1 aydr dr dr geziyorum salak dr başka kadın doğumcuya gönderdi CA 19 um yüksek çıktı oda dahiliye dahiliyede kistin varmış deyip kadın doğumcuya tekrar of başım döndü bi aydr. yani tahlil sonuçlarımda folükül kisti. soğan suyuna devam ve benim reglim ilk gün kahve rengi geliyo böylesi olan varmı ? off off eşiminde hareketlilik sıfır 2 aydr eşimde bende hiç yaşamadığımız kadar sters yaşadık ona bağlıyorum 6 yıldrda bebişim gelmedi gelmicekte galiba:((((((( eşiminde varikosel varmış büyük ihtmal yalların karlı olmasından dolayı bişi yapamıyoruz hayırlısıııııı

kıslar benimde folükül kistti varmış her iki tarafta dr önemli değil dedi yani dr seceneğim çok fazla yok oda salladı sanki beni bende soğan suyu içcem bakalım 1 aydr dr dr geziyorum salak dr başka kadın doğumcuya gönderdi CA 19 um yüksek çıktı oda dahiliye dahiliyede kistin varmış deyip kadın doğumcuya tekrar of başım döndü bi aydr. yani tahlil sonuçlarımda folükül kisti. soğan suyuna devam ve benim reglim ilk gün kahve rengi geliyo böylesi olan varmı ? off off eşiminde hareketlilik sıfır 2 aydr eşimde bende hiç yaşamadığımız kadar sters yaşadık ona bağlıyorum 6 yıldrda bebişim gelmedi gelmicekte galiba:((((((( eşiminde varikosel varmış büyük ihtmal yalların karlı olmasından dolayı bişi yapamıyoruz hayırlısıııııı

cnm bbyuk ıhtımalle esındende kaynaklanıo olabılır warıkoselın tedawısı war we bı tanıdgım amelıyattan sonra hemen hamıle kaldı ümidni kaybetme ıncır kuru uygula esınde kecı boynuzu kuru yapsın..

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Back
X