Kisti olup Ameliyatsız hamile kalan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzuca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

Zuzuca

Ziyaretçi
merhaba,
2 ay önce öğrendiğim 3 cm lik çikolata kistimle hamile kalmaya çalışıyorum :) Kalabilen var mı? Nooooolur yazın bişi yaw..:1no2:

canım imkansız değil

ama sorun sadece kist ile bitmiyor

yapışıklık var mı varsa etrafı ne kadar etkilemiş?
rahim içi kalınlık ne kadar
eşinin değerleri

kanallar açık mı felan

ama sadece kistle imkansız değil diğer sorunlar da bulunmalı

aynı sorun görümcemde var biz de dün öğrendik üstelik iki tarafında yumurtalıkları birbirine yapıştırmış doktorlar bu şekilde hamile kalmicanı söylüyor. hemen tedavi edilmesi gerektiğini kanser riski taşıdığını söylediler şok olduk bizi ankaraya sevk ettiler şimdi oraya gidicez inşallah kötü bişey yoktur korkuyoruz bildiğimiz bu şekilde hamile kalınamadığı Allah yardımcınız olsun

benim kistim sadece sol tarafta sağ taraf temiz ama kan testi yaptılar bana (kanserojen bişi var mı diye) CA diye bir test var.. değerlerim çok az yüksek çıktı doktor da yapışkanlık olabilir dedi.. işte 3 ila 6 ay zaman tanıdı aksi halde şu çubuklarla yapılan laporoskopi sanırım, ameliyattan yapacaklarmış :1no2:

bu arada sizinkilere de geçmiş olsun inşallah yapışkanlık ya da fazla bir büyüme yoktur..

canım benbede vardı 2 sene çnce hamile kaldım bebekle birlikte oda büyüdü ve sezaryanla hem bebek hemde kist alındı olabiliyor yani

bendede çikolata kisti vardı ameliyatla aldılar canım ozaman doktor bu şekilde hamile kalınamayacağını söyledi ben acile gitmiştim rahatsızlanmıştım baya acil ameliyata aldılar yumurtalığımın tekini de aldılar sanada geçmiş olsun biran önce tedavisine bak sonra çok zor oluyor

canım baya ıluyo benimki bende 2 çocuk istemiştim 1 sene olmadı bebek doktora gittim kist oldugunu söyledi bu durumda bebek olmucanı söyledi ama genede bi deneyelim dedik nerdeyse onun üzerinde 2 sene geçti ben artık olmaz gözüyle bakıyodum ama oldu işte bebekte büyüdü kistte büyüdü ikisini bir aldılar iste sag yumurtalıgıma yakınmıştı baya

benim kistim sadece sol tarafta sağ taraf temiz ama kan testi yaptılar bana (kanserojen bişi var mı diye) CA diye bir test var.. değerlerim çok az yüksek çıktı doktor da yapışkanlık olabilir dedi.. işte 3 ila 6 ay zaman tanıdı aksi halde şu çubuklarla yapılan laporoskopi sanırım, ameliyattan yapacaklarmış :1no2:

canım ben sana mutlaka tedavini ol derim boşa zaman kaybetme bende endoluydum ileri evrede tüm barsak ve yumurtalıklarımı sarmıştı sırf bu sebepten 2,5 yıl çocuk sahibi olamadım ca 125 testimde oldukça yüksek çıkmıştı iyi bir hekimle laporoskobi oldum ve laparoskobiden 6 ay sonra hamile kaldım şu anda 5 aylık hamileyim,geçmiş olsun...

Peki Ağrilarina Nasil Dayandin Bu çikolata Kisti Fazla Sanci Yapiyor Bağirsak Sorunlari Yaratiyor.benimki Beş Ayda Dayanilmaz Hale Geldi.önümüzdeki Ay Doktora Gidicem.bunlar Olmasa Bende Doktorsuz Denemek Istiyorum Ama Bu şikayetler Ancak Ameliyatla Geçermiş.sonra Tekrarladiğinida Okuduğum Yazilarda Var.

ben çok ağrılar çektim özellikle adet döneminde gaz sancıları adet sancısı acillik oluyodum her adet döneminde,sırt ağrıları,ishal,yumurtalık ağrıları,mide bulantısı,şişkinlik vs. hepsini laparoskobiden sonra atlattım....

Sodalemon Senin Adina çok Sevindim.darisi Ben Ve Benim Gibilerin Başina.beni çok Zor Bir Yol Bekliyor.ve Yaş Olarak Geç Kaldim.dilerim Uzun Sürmeden Benimde Bir Bebeğim Olur.

Sodalemon Senin Adina çok Sevindim.darisi Ben Ve Benim Gibilerin Başina.beni çok Zor Bir Yol Bekliyor.ve Yaş Olarak Geç Kaldim.dilerim Uzun Sürmeden Benimde Bir Bebeğim Olur.

geç kaldığını düşünme ,ama iyi bir doktorla vakit kaybetmeden hemen tedavi ol canım ....

Sodalemon Bana çok Moral Oldun.bilmeni Istedim Bunu.anladim Ki Ameliyat Olduğumda Bebeğim Olabilir.şimdiye Kadar Ameliyattan Sonra Normal Yolla Bebeği Olan Tek Seni Okudum Buldum.hep Ameliyatin Takibinde Aşilama Veya Tüp Bebek Olduğunu Okudum.heyecanlandim Sevindim Dilerim Sağlikla Alirsin Bebeğini Kucağina Sende.gittiğim Doktor Iyi Bir Doktor.bana önce 3 Ay Deneyelim Kistin Durumuna Göre Ya Bir üç Ay Daha Deneriz Yada Ameliyat Olursun Dedi.şubatta üç Ay Doluyor.korkuyorum Ne Yalan Söyleyeyim.

canım kontrol altında tutmalısın kendini ben laparoskopi oldum kistler alınamadı
1,5 ay sonra sonra tüp bebek yapalım dedi dr
ama gel gör ki 6,5 cm ye kadar büyümüşler
ameliyata geçtim bakalım hayırlısı

sana tavsiyem zaman kaybetme tedavini iyi ol

merhaba,
2 ay önce öğrendiğim 3 cm lik çikolata kistimle hamile kalmaya çalışıyorum :) Kalabilen var mı? Nooooolur yazın bişi yaw..:1no2:

merhaba zuzu.bende senin gibi o kist ileletinden çekiyorum.benimde 3.5 cm di.ama hayıt tohumunu alıp kullanınca hem sancılarım azaldı hemde 1 cm olsada bi düşüşüş yaşadı.bende hamile kalmak istiyorum ama malesef 3 yıllık evliyim ama nasip olmadı.bunu kiste bağlamıyorum.çünkü biliyorumki bizizm durumumuzda biçok insan hamile kalabilmişler.moralin yüksek şansın açık olsun.

canım benimde kistim vardı hamile kaldım ama 2 tane düşüğe yolaçtı doktorum başka bi sorun bulamadı ve sorunu kiste bağladı ameliyat dedi önce ama ben ısrarla tekrar hamile kaldım ve şimdi 5 yaşında bi oğluşum var yani hamile kalınabiliyor ve hamilelik sırasında kist giderek küçüldü ve öyle bir sorunum kalmadı merak edeceğin bir durum yok yani moralini yüksek tut bende 6 senden sonra anne oldum

slm kizlar benimde sag yumurtaligimda 8mm kist cikti bide ploraktinim yuksek,9 aydir bbek istiyoruz ama olmadi,8mm cokmu buyuk,bide hayit dohumu iyi geldi yazmissiniz onu nasil kullanabilirim,yardimci olursaniz cok sevinirim,tesekkurler

Back
X