- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
canım cok sevindim.Kizlar gun gecmiyorki tuhaflik olmasin cok saskinim bugun asetimin 14. Gunu doktoruma gittim bu ay bal tarcin corekotu yemistim kist vardi kuculmus ayrica icinde yumurtam olusmus ben bariz gordum cok aasirdim boyle birseyle karsilasan oldumu doktor inede duzenli iliskiye devam edelim dedi ama cok sasirdim
30 gr tarcin ogutulmus corek otu ve bal karistirip sabah ac karnina bir tatli kasigi yiyorsun
canım cok sevindim.hadi insallah bu ay bebişin gelir topragım annesine süpriz yapsın insallah bu ay.İlişkiden sonra 1 saat ayaga kalma canım.Rabbim yüzünü güldürsün amin
canım bu kür kisti küçültmek için mi?
hiç belli olmaz gülüm bende yumurtlama günü sadece ilişki olmustu esimle tartısmıstım bende ondan sonra olmamıstı.hiç belli olmaz.sogan kürünü gercekten tavsiye ederim insallah bu ay gerek kalmaz gülüm bebişin senle olurhıc umudum yok gulum cunku pek onemsemedım yumurtlamaya yakında esımle tartıstım halada sınırlıyım
hiç belli olmaz gülüm bende yumurtlama günü sadece ilişki olmustu esimle tartısmıstım bende ondan sonra olmamıstı.hiç belli olmaz.sogan kürünü gercekten tavsiye ederim insallah bu ay gerek kalmaz gülüm bebişin senle olur
kistin içinde oluşmasına ben de şaşırdım demekki olabiliyor doktor şaşırmadığına göre..yumurtanın oluşması çok iyi devam et canım.Allah kolaylığını verir inşallah.
canım benimkide hiç belirti vermemişti belirtilere takılma.en güzeli o kafanı takmamak ve beklenti olmaması bebek o sekilde daha rahat geliyo.amin Allah razı olsun.bebişin süpriz yapsın sana bu ay insallahsaol canım benım ınsallah.. dedıgım gıbı beklentım yok bu daha rahatmıs :) zaten belırtım falanda yok goguslerım falan sısmedı acımıyor kasıgımda batmıyor.. ınsallah Allahım daha fazla bekletmez bızlerı.. sende saglıkla kucagına alırsın
bende sasirdim canim olabiliyormus demekki benimde 66 mm kistim olmus bu ay onu kucultmeye calisiyorum dogum kontrol hapi verdi doktor hapi kullanmamis olsam senin konunu okudukdan sonra kistin icinde yumurta olabiliyormus diye dikkat ederdim ama bu ay imkansiz benim rabbim sanada banada isteyen herkesle beraber nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?