Valla kistten adet olamıyordu zaten.Sanırım adetliyken değil.adetliyken mi?
belki adetliyken kanama ile beraber gidiyor olabilir mi diye düşündüm
O kadar korkulacak birşey değil.Herkeste oluyor.Ama kistin büyüklüğüne göre de değişir.Seninki adetle atılacağına göre çok büyük olmasa gerek.Atılmasa bile ilaçla atılır.Bunlarla atılmayıp ameliyatlık olanlar da var.Sen bir de soğan suyunu dene.Bir soğanı dörde böl.Kaynayan suyun içine at 5 dakika kaynat.Ilıyınca iç.Günde iki defa.Yemeklerden 10 dakika önce veya 10 dakika sonra.Tadı kötü deme burnunu tıka iç.İçince ağzını aç hissetmezsin.:1closedeyes:kızlar bendede kist var.adetle atılabilir dedi.ama atılmazsa ilaç tedavisi yapacak.kızzlarr çookkk korkuyorum.bu kist olayı kötü mü??* kanser falan olma riski var mı ?hiç bilgimm yook
O kadar korkulacak birşey değil.Herkeste oluyor.Ama kistin büyüklüğüne göre de değişir.Seninki adetle atılacağına göre çok büyük olmasa gerek.Atılmasa bile ilaçla atılır.Bunlarla atılmayıp ameliyatlık olanlar da var.Sen bir de soğan suyunu dene.Bir soğanı dörde böl.Kaynayan suyun içine at 5 dakika kaynat.Ilıyınca iç.Günde iki defa.Yemeklerden 10 dakika önce veya 10 dakika sonra.Tadı kötü deme burnunu tıka iç.İçince ağzını aç hissetmezsin.:1closedeyes:
benim reglim hep yoğunolur bide afedersiniz parça parça olur o parçaları atana kadar çok sancı çekerim o parçalarım attığım zaman rahatlarım....geçen ay dr küçük küçük kistlerim olduğunu söylemişti...inşllh geçen reglimde atmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?