Kistler ve yumurta çatlaması

ADRENALXIXNENJEKSXIXYON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
119
0
96
40
İstanbul
Merhaba
İyi günler diliyorum
Bence çok faydalı bir alan olmuş,

1,5 senedir evliyim. 24 yaşındayım
İdrar yolu enf. sebebi ile 4 ay önce ultrasonumda 6-7 adet kist göründü. Polikistik over görünümü var dediler. Önce hormon testlerimi yaptırdım. kadın doğum doktoruna gitti. Hormon sonuçlarım temiz.
ama kistler dolayısıyla dr. korunmamamı önerdi.

2 aydır korunmuyorum, ama tam yumurtlama zamanlarımı anlayamıyorum,
acaba çatlıyomu bilmiyorum. Kesinlikle aylık kadın doğum doktorunamı görünmem gerekiyor? :bbo:Yada kaç ay bekledikten sonra telaşlanmam gerekiyor?

teşekkürler.

Merhaba
İyi günler diliyorum
Bence çok faydalı bir alan olmuş,

1,5 senedir evliyim. 24 yaşındayım
İdrar yolu enf. sebebi ile 4 ay önce ultrasonumda 6-7 adet kist göründü. Polikistik over görünümü var dediler. Önce hormon testlerimi yaptırdım. kadın doğum doktoruna gitti. Hormon sonuçlarım temiz.
ama kistler dolayısıyla dr. korunmamamı önerdi.

2 aydır korunmuyorum, ama tam yumurtlama zamanlarımı anlayamıyorum,
acaba çatlıyomu bilmiyorum. Kesinlikle aylık kadın doğum doktorunamı görünmem gerekiyor? :bbo:Yada kaç ay bekledikten sonra telaşlanmam gerekiyor?

teşekkürler.

merhaba eğer polikistik yumurtalık olduğunuz söylendi ise ve adet düzensizliğiniz de var ise yumurtlama zamanınızı tahmin etmeniz çok zor olacaktır. bu nedenle korunmasız ilişki sürecinizi 1 yıla tamamladığınızda gebelik oluşmamış ise özellikle üreme uzmanı olan jinekologlardan yardım isteyiniz. eczanelerde tükürük ile yumurtlama takibi yapılabilen kitlerden kullanabilirsiniz.sevgiler

Back
X