Kistlerden beta hcg si yuksek cikip sonra adet olan var mi?

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bi 7-8 gün önce hcg 1.2 ydi bugün 3.36 çıktı polikistik var orta derece önceden testlerim hep 0.1 çıkardı yada 0 ilk defa bu ay böyle bişey oluyor kist mi büyüdü hcg yi yükselti yoksa gebelik te bu kadar düşük değerler doktor bişey diyemiyorum takip etmemiz gerekiyor dedi ama umitlenemiyorum hep şüphe 5.0 altı bi değer çünkü hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl sonuçlandı durum?

Canım yeni oluşmuş bir gebelik olabilir inşallah devam eder benim de ilk çok düşük çıktı beta sonra da kimyasal gebelik oldu zaten.dua et inşallah devam eder

Canım yeni oluşmuş bir gebelik olabilir inşallah devam eder benim de ilk çok düşük çıktı beta sonra da kimyasal gebelik oldu zaten.dua et inşallah devam eder
Canım ya adet im geçeli 2 hafta oldu ben gebelik olduğunu bile düşünmüyorum da kist büyümüş olabilir diye korkuyorum Rabbim sana da bana da sağlıklı evlatlar versin

Canım ya adet im geçeli 2 hafta oldu ben gebelik olduğunu bile düşünmüyorum da kist büyümüş olabilir diye korkuyorum Rabbim sana da bana da sağlıklı evlatlar versin
İnşallah canım amin :) ama kist büyüyünce beta yükselmesi imakansiz birşey hiç duymadım sen iki üç gün sonra tekrar test yaptır geç döllenme olabilir canım

İnşallah canım amin :) ama kist büyüyünce beta yükselmesi imakansiz birşey hiç duymadım sen iki üç gün sonra tekrar test yaptır geç döllenme olabilir canım
Peki 8 güne 1.2 den 3.36 e az değil mi

1.2 zaten negatif canım onu sayma sen 3.36 yı ciddiye alalım iki gün sonra tekrar artış olursa hamilesin demektir.insallah hamilesindir yaa belirti falan var mı
Yok ya ne yalan söyleyeyim he adet olacak misim gibi oluyor bazen kısa süreli hemen lavaboya gidiyorum bakıyorum yok ped takmıyorum göğüs lerimde hafif şişti çok değil ya benim doktorum 4 gün geçince 1.2 yi görünce tarlusal verdi içtim biteli 5 gün olacak olmadım o yüzden kan yaptırdım ama benim kan verdiğim yer ilçe de bi hastahane bi kere bi hormonumda azıcık yüksek çıkmıştı başka biyerde yaptırdım normal çıktı bu da öyle olmasın oradaki doktora gostermemi söylediler acil dekileer o da pazartesi gel bi daha bakalım yok diyemem dedi

Bu arada âmin canım inşallah hamileyim dir sende hamile kalırsın en yakın zamanda bu arada senin günün ne zaman?

Bu arada âmin canım inşallah hamileyim dir sende hamile kalırsın en yakın zamanda bu arada senin günün ne zaman?
Canım benim günüm 23 ünde ama ben şu an biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyorum pko var dün öğrendim ki rahim ağzında yara da varmış bebeğim olmuyor 1.5 senedir doktorum çocuk tedavisini biraz erteleyecez önce yarayı tedavi edelim dedi modum bayağı düşük:kızgın: senin ne zamandır olmuyor canım sebep ne

Canım 1.5 senedir olmuyor2.5 senedir evliyim bende de orta derecede pko var Rabbim şifa versin canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını iyileşince devam edersin iz denemelere bende bu ay adet olursam rahim filmi çekinecektim ama gelen giden yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Canım 1.5 senedir olmuyor2.5 senedir evliyim bende de orta derecede pko var Rabbim şifa versin canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını iyileşince devam edersin iz denemelere bende bu ay adet olursam rahim filmi çekinecektim ama gelen giden yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Anladım canım aynen hayırlısı olsun peki şimdiye kadar nasıl bir tadabilirsiniz süreci geçirdin neler kullandın ben bir kere hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu

Anladım canım aynen hayırlısı olsun peki şimdiye kadar nasıl bir tadabilirsiniz süreci geçirdin neler kullandın ben bir kere hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
Nasıl bir tedavi süreci geçirdin yazacaktım yanlış olmuş

Canım ilk düşününce hormonlar normal çıktı5-6 ay denedik adetimin gecikince doktora gittim bikaç ay takip edince pkk olduğumu yumurtamin kendiliğinden gelismediginj farketti doktor 3 ay klomen kullandım herşey yolunda gitti ama eşimin iş hayatından ve Allah nasip etmediginden olmadı o ara bende bunalmıştım akışına bıraktım soğan suyu yaptım o ara sonra 3 ay adetlerim düzenli geldi ama bu ay gecikti özel e doktora gittim artık rahim filmi cekikmem gerektiğini söyledi adet gelsin gün verecek diye tarlusal verdi ama ilaç bitti 5 gün oldu olmadım dün fırsat buldum kan verdim işte sonuç tuhaf bakalım hafta içi adet olmazsam yine kan vereceğim duruma göre doktorum artık iğne verecek adetimin gelmesi için biraz uzun oldu ama canım böyle benim durum

Ben hiç hamile kalmadım tabi hcg hep 0 olurdu bu değerde hamile değilsem neden böyle oldu merak ediyorum açıkçası

Kızlar bakar mısınız?

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175838.webp
    Screenshot_20180204-175838.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20180204-175135.webp
    Screenshot_20180204-175135.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 58
Back
X