Kistlerimden hamile kalamıyorum

wsy06

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
37
3
286
35
Selam arkadaşlar kistlerine ragmen hamile halabilen varmı? Doktor ıhtımal düşük ama yinede dene dedi , reglim düzensiz 24 -28 gün arası değişiyo hangi günlerde gebe kalma şansı yuksek ?

OLUYOrum, kistlerim engel oluyor amaliyatsız halletmek istiyorum rahmimle bagırsagıma yapışık , bir ümit bu ay denedik , heray deniyoruz ama busefer adatın sonrası14.gune denk getirmeye calıştık

Bende de çikolata kisti vardı. Doktor hamile kalirsın ama geç olur dedi. Denemeye basladığımız 2ci ayı hamile kaldım. Her ay adet görüyodum bence çok kafana takmassan olur canım.

Özel bi tarih belşrlemişmiydiniz , ek takviye gida yada ozel bişey

Tarih belirlemedik ama adetim bitince 2 yada 3 günde bir ilişkiye girdik. Bunun yardımcı olduğunu düşünüyorum. Ve hemen kalkma bi 20 dakika beline yastık koyup yat canım

Spermkalştesini artırmak için hap öneren olursada memnun olurum

Bende de çikolata kisti vardı. Doktor hamile kalirsın ama geç olur dedi. Denemeye basladığımız 2ci ayı hamile kaldım. Her ay adet görüyodum bence çok kafana takmassan olur canım.
Canım bende de vardı çikolata kisti 24 mm ikinci ayda 12 mm düştü soğan kürü yaptım 3 vajinaultrasyonu ile kist gözükmedi ocakta kimyasal gebelik yaşadım senin kistin kaç mm'di ağrı yapıyormuydu bende ağrı sızı yoktu tesadüfen öğrendim hamişlerin duası kabul olur bana da bu gecenin hürmetine dua eder misin bebelerim olsun diye 32 yaşındayım ilk çocuğum olacak Rabbim nasip ederse

Cikolata kisti belirtileriniz neydi
Bekarken sık adet oluyorum diye gitmiştim. Ayda iki kere oluyodum. Ağrılı adet görüyodum. Resmen yumurtalıklarım sökülüyodu. Test falan yapıldı. O zaman tam hatırlamıyorum ama bir hormon diğerinden fazla çıkınca kist olduğu anlaşılıyomuş. Böyle ortaya çıktı. Bekarım diye doğum kontrol hapı almadım hormonları bozuyo diye. Hiç bi tedavide olmadım. 3 aylık evliyim ama son 1 senede adetimde ağrılarımda azaldı. Kendi kendine geçmişte olabilir bilmiyorum. Allaha şükür aratmadi hemen hamile kaldım.

Doktor inci tanesi kadar baya var demişti. Sayısını söylemedi. Adetliyken ağrı yapıyodu. Ama son 1 senedir okadar ağrılı adet görmedim. Allahım inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder. Bence takma hiç bu çok etkiliyo. Rahat ol olmayacak gibi düşünme.

Amin canım inşallah Rabbim sana da sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrlı ağrısız kolay doğum ile meleğini kucağına almayı nasip etsin evladınıa sağlık sıhhat afiyet uzun ömür ihsan etsin hayrlı yazılar yazsın inşaşllah

bendede haziran ayında sol yumurtalığımda kistim vardı adetimde kendimi bildim bileli düzensizdir ama temmuz ayında hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…