kistmi yumurtamı?lütfen yardım

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
arkadaşlar bugün doktora gittim.ve iki gündür sol tarafımda ve kasığımda aşırı sancı vardı.daha önce klomen kullanıp yumurtam oluştuğundada bu sancıyı hissetmiştim.ben kesin yumurtladım dedim.ilaçsız ilk defa oluyor.doktor baktı evet yumurtlamış gibi görünüyorsun ama emin değilim dedi.nasıl yani dedim.orada bir yumurta görünüyor ve çatlamış gibi duruyor dedi.ama başından beri takip etmediğim için tam bilemem dedi.anlamadım ben şimdi bu işten bişe ya .bilgisi olan varmı.adetin 2.günü gel dedi bana.ama ben çok umutluyum o bir yumurta ve çatladı.allahın izniyle döllenecek bu ay.rabbim büyüktür.bilgisi olan varmı arkadaşlar?

arkadaşlar birde doktor olsada olmasada şeker ilacı başlıcam sana dedi.normalmi bu?

pco da insülin direnci oluşuyor vücutta. bu nedenle ağır olmayan şeker hapları veriyorlar. ben de kullanıyorum. önce dahiliyede kan tahlili oldum ve gerekli olduğunu söyledi dr. inşallah kendiliğinden çatlamıştır yumurtan ve döllenir. klomensiz ovitrellesiz halledersin:) ama değilse bile moral bozmak yok.

pco da insülin direnci oluşuyor vücutta. bu nedenle ağır olmayan şeker hapları veriyorlar. ben de kullanıyorum. önce dahiliyede kan tahlili oldum ve gerekli olduğunu söyledi dr. inşallah kendiliğinden çatlamıştır yumurtan ve döllenir. klomensiz ovitrellesiz halledersin:) ama değilse bile moral bozmak yok.

ayy canım işte bende bunu merak ediyordum.çookkk saol tatlım.doktor dedide anlamadım bir türlü.yani şeker meker dedi.ilaç dedi:)tamam anladım.bende adeti bekliyorum şimdi.tahlillerden sonra tekrar konuşuruz dedi.birde hsg çektircem anestezili düşünüyorum bakalım.ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz.sen nekadar kullandın ilacı?kullanıyormusun?neler yaptırdın.sorun neydi canım?

Back
X