- 2 Mart 2017
- 54
- 44
- 8
- Konu Sahibi Hmyraaackr
-
Kan testini ne zaman yatirdin. İdrar da bu kadar belli olup kanda çıkmaması ilginç. Yanlışlık olsa birinde çıkardıMerhaba arkadaşlar kafam çok karışık adetim biteli 12 gün oldu ve adetim ilk defa 3 gün sürdü ve çok miğdem bulanıyor ve test yaptım çıkmaz ama bir umut dedim ve 3 de pozitif cıktı inanamadım kan da baktırdım cıkmadı ama test yapıyorum hala pozitif başına böyle birşey var mı???
İyi de hamilesin zaten kan değerin düşük ondan cikmiyordur bence başka hastaneye gidip kan ver benceMerhaba arkadaşlar kafam çok karışık adetim biteli 12 gün oldu ve adetim ilk defa 3 gün sürdü ve çok miğdem bulanıyor ve test yaptım çıkmaz ama bir umut dedim ve 3 de pozitif cıktı inanamadım kan da baktırdım cıkmadı ama test yapıyorum hala pozitif başına böyle birşey var mı???
Bende öyle düşünüyorum ama kistten mi acaba dedimKan testini ne zaman yatirdin. İdrar da bu kadar belli olup kanda çıkmaması ilginç. Yanlışlık olsa birinde çıkardı
Başka yerde versem iyi olcak ya bak bir tane daha yaptımİyi de hamilesin zaten kan değerin düşük ondan cikmiyordur bence başka hastaneye gidip kan ver bence
Kan testini bugün mü yaptiridin. Başka yerde yaptır yanlışlık olabilir.Bende öyle düşünüyorum ama kistten mi acaba dedim
Perşembe günü yaptırdımKan testini bugün mü yaptiridin. Başka yerde yaptır yanlışlık olabilir.
İyi de hamilesin zaten kan değerin düşük ondan cikmiyordur bence başka hastaneye gidip kan ver bence
Evet öyle ama benimde kafam karıştıNası ya kanda cikmayip idrarda cikamaz arkadaslar bu tibba ters once kan sonra idrara gectigi icin hormon idrarda sonra tespit edilir
Evet öyle ama benimde kafam karıştı
Baya da belirgin cidden
Gerçekten öyle napcamı bilmiyorumBaya da belirgin cidden
Ilginc.bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?