• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarımı satıyorum :)

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6.666
Puanlar
448
Merhaba kızlar :) Kitaplarımı satıyorum veya değiş tokuş yapmak istiyorum. Kitapların bir kısmını ekleyeceğim. Herhangi bir kitabı arıyorsanız kitaplığa bakıp yardımcı olabilirim. :)

Trendeki kız , Diriliş, Güneşe Açılan Aynalar, Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi : 7,5 tl
Suc ve Ceza, Karamazov Kardeşler, Vukuat var, Ölü Canlar, : 5 Tl
Sinekli Bakkal, Tavuk Suyuna Çorba, Evrenden Torpilim Var: 4 Tl

Eklentiler

• 20151031_153700.webp
    20151031_153700.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) Kitaplarımı satıyorum veya değiş tokuş yapmak istiyorum. Kitapların bir kısmını ekleyeceğim. Herhangi bir kitabı arıyorsanız kitaplığa bakıp yardımcı olabilirim. :)

Trendeki kız , Diriliş, Güneşe Açılan Aynalar, Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi : 7,5 tl
Özgürlüğün elli tonu var mı

Canım merhaba birkaç kitap arıyorum elinde varsa resimlerini bana atarsan sevinirim.
Aklından bir sayı tut,
Olasılıksız,
Yüzyıllık yalnızlık,
Tess gerritsen kitapları.

Canım merhaba birkaç kitap arıyorum elinde varsa resimlerini bana atarsan sevinirim.
Aklından bir sayı tut,
Olasılıksız,
Yüzyıllık yalnızlık,
Tess gerritsen kitapları.

Merhaba tatlim, aklindan bir sayi tut ve olasiliksiz suan yok ama surekli gozume carpiyorum alacagim onu bir ara.

Back
X