- Konu Sahibi brokensmile7
Cok zayif bi karakterim var zayiftan kastim cok kucuk seylere alinirim uzulurum haftalarca kafaya takarim kendimi cok yakınlarimin yani haric hicbiyerde savunamam hatta cok guzel kaziklandirirlar beni hicte sesimi cikaramam oyle pasif biriyim vede yine yanimda yakin güvendiğim bi arkadasim yoksa yada karsimdaki cok bilmis guclu gorunuyosa korkagimdir daha neler neler yani hic onemsemedigim dikkat etmedigim.biri bile hakkımda ufak kotu bisey söylese icime oturur onun üzüntusunden gunlerce keyfim kacar kafaya takarim boyle hastalikli takintili bir ruh halim var bide arti olarak kendi fiziksel ozellerime takıntıyi bile gececk kadar takarim hatta kendimi bunun yuzunden dislarim sosyal hayatimi bile etkiler.. ne cok saydim eskiden bukadar degildim hatta belkide guclu biriydim ama yasadiklarim beni bu noktaya getirdi soracağım su kisisel gelisim kitaplarinin bana yardimi olurmu ? Tavsiye verebilirmisiniz ? Kitaplarin yardimi olmazsa neyin olur kendimi nasil ozguven sahibi yapabilirim ? Suan 0 ozguvenimle hayattan hic zevk alamayan pasif gereksiz bi insan gibi goruyorum