Televizyon dünyası bu iddiayı konuşuyor... Kıvanç Tatlıtuğ ve Meryem Uzerli aynı dizide mi oynayacaklar?
Televizyon dünyası bu iddiayı konuşuyor...
"Tükenmişlik Sendromu" yaşadığı için rol aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisini bırakarak Almanya'ya tedavi olmaya giden Meryem Uzerli'nin dönüşü muhteşem olacak...
Az para aldığı gerekçesiyle Almanya'ya giden Uzerli'nin yeni bir projeye imza attığı iddia ediliyor.
Uzerli'nin Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide rol alacağı iddia edildi.
İddialara göre Ay Yapım, iki ünlü yıldızı bir araya getirmek için kolları sıvadı.
Tam olarak bilmiyorum ama Meryem Uzerli sözleşmeye aykırı davrandığı için. 5 yıl boyunca Türkiye'de dizilerde ve projelerde yer alamaz diye bir madde olduğu söyleniyor.
zaten ermeni kızı rolünde oynayacakmış canım ama bence artık ona iş vermemleri lazım diziyi yarım bırakıp gitti eeeee ne oldu şimdi tükenmişlik senderomuydu hani bittimi şimdi bu diziyide yarım bırakıp giderse şaşırmammmm
süper olur bence sonuçta meryem uzerlinin hayran kitlesi çok fazla ve hepsinin altından kalkar ve meryem uzerliyide anlamak lazım girdiği sendromdan dolayı gelmeyişine denecek bişey yok sadece ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN diyebiliriz ama gönül tabiki isterdi en azından finale kadar dayanmasını ama herşeyin hayırlsı bakalım nasip olursa yeni dizisinide görecez HAYIRLI UĞURLU OLSUN TÜM DİZİ SEVERLERE DDD
ben pek yakıştıramadım ikisni. eğer gerçekse umarım doğru düzgün bir senaryosu vardır. kişye göre senaryo değil role göre oyuncu seçimi yapılmıştır. oyuncular bir dizi biter bitmez yeni bir diziye atlıyor sonra da tükeniyorlar bazıları daha ilk dizide tükeniyor sonra da karşımıza yeni bir dizide çıkıyorlar, tükenmiş bir oyuncu nasıl bir performan sergileyebilri ki
Tam olarak bilmiyorum ama Meryem Uzerli sözleşmeye aykırı davrandığı için. 5 yıl boyunca Türkiye'de dizilerde ve projelerde yer alamaz diye bir madde olduğu söyleniyor.