Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saç bakımı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cunci

Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;)
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1.174
1.643
133
Merhaba arkadaşlar..
Saçlarınıza bakım için (kırılma önleyici,serum , yağ vs.) ne kullanıyorsunuz? Saçlarım ince telli ve kırılgan.. Bakım için serum besleyici tarzı bir ürün arıyorum..

Merhaba arkadaşlar..
Saçlarınıza bakım için (kırılma önleyici,serum , yağ vs.) ne kullanıyorsunuz? Saçlarım ince telli ve kırılgan.. Bakım için serum besleyici tarzı bir ürün arıyorum..
Merhaba bende dalgali sacliyim. Urban argan oil bakim serumu kullaniyorum

hindistan cevizi yağı güzel ama ince telli saçları sanki sönükleştiriyor.

MissCherryBlossom tesekkur ederim. Araştırıp deneyeceğim

Alabalik32 Urban denedim ama saçlarıma ağırlık yaptığını hissediyorum. Sabah suruyorum akşama hem ağırlaşıyor hem de saclarima dokundugumda yağlanmış gibi hissediyorum

Siyah Kugu benim saçlar da tam ince telli :)
Hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için :)

benimki de ne ince ne kalın.
hindistan cevizi yağını 2 haftaya bir yaparım. özellikle cuma günü yapıyorum sönük duruyorlar diye, dışarı çıkmadıgım zamana denk getiriyorum. ama çok iyi geliyor kırıklara.

tony guy ın yıpranmış saçlar için olan maskesi muhteşem.. indirimden 33 tl ye alıyorum ama değiyor bir sürü market maskesi kullandım hiçbi işe yaramıyor. bu baya açıyor saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…