Saç Rengi ve Saç Boyama Kıvırcık saçın uçlarına hangi renk? :)

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
arkadaşlar benim saçım açık kumral karamele yakın biraz daha koyusu, dalgalı ve kıvırcık karışık boyutu omuzumdan biraz daha aşağıda ve ben lise öğrencisiyim :) uçlarına renk attırmak istiyorum ama çok değil sadece 1-2 cm,zaten kırıklarım var şimdi attırıp sonra kestirebilirim o yüzden sorun yaşamam :) ama hangi renk yakışır? mavi mi kızıl mı? karar veremedim bi türlü.. bi de sadece bi tutamına mı attırsam yoksa bütün uçlarına mı? hiç hayal edemiyorum :54: yardım ederseniz çoook sevinirim :3:

bence bir tutamına attır. hatta sağ yada sol yalnızca bi tarafa güzel olabilir. melekler korusunda özgür vardı onun öyleydi bi tarafı daha uzun ve uzun olan kısımda kızıl vardı biraz. marjinal olabilir :)

bende liseden mezun olduğum gün saç uçlarıma kızıl attırmıştım. kıvırcıktı saçlarım güzel olmuştu kızıl yapabilirsin aslında

bence bir tutamına attır. hatta sağ yada sol yalnızca bi tarafa güzel olabilir. melekler korusunda özgür vardı onun öyleydi bi tarafı daha uzun ve uzun olan kısımda kızıl vardı biraz. marjinal olabilir :)

benim de direk aklıma o geldi :) ama benim saçım eşit boylarda kestirmem gerekicek galiba onun için uzatmak istiyorum aslında :) bi fotoğrafımı koyuyum da daha net bi şekilde fikriniz olsun :)

anladım,vişne çürüğü de olabilir gibi geliyo aslında :)

evet oda güzel olabilir maviye oranla kızılın tonları daha hoş duruyo canım aslında. ama daha çok mavi geçiyosa içinden boyat gitsin içinde kalmasın gençken yapılıyo herşey =)

Eklentiler

• $ref.webp
    $ref.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 338
Son düzenleme:
evet oda güzel olabilir maviye oranla kızılın tonları daha hoş duruyo canım aslında. ama daha çok mavi geçiyosa içinden boyat gitsin içinde kalmasın gençken yapılıyo herşey =)

haklısınız :) aslında okuldan biraz tereddütlerim var ama düşünüyorum da zaten 1-2 cm boyatmak istiyorum olmadı kestiririm :3: o arada çok teşekkür ederim ilginize :)

canım yüzünü yada gözlerini karalayıp öyle koy fotolarını çalınma ihtimali olabiliniyo bazen ama saçların benim saçlarım gibi kısası biraz daha

haklısınız :) aslında okuldan biraz tereddütlerim var ama düşünüyorum da zaten 1-2 cm boyatmak istiyorum olmadı kestiririm :3: o arada çok teşekkür ederim ilginize :)

rica ederim canım boyatırsın biraz söylediğin gibi olmassa uçlarından kestirirsin

Back
X