bence bir tutamına attır. hatta sağ yada sol yalnızca bi tarafa güzel olabilir. melekler korusunda özgür vardı onun öyleydi bi tarafı daha uzun ve uzun olan kısımda kızıl vardı biraz. marjinal olabilir :)
akınca nasıl duruyor peki?bende liseden mezun olduğum gün saç uçlarıma kızıl attırmıştım. kıvırcıktı saçlarım güzel olmuştu kızıl yapabilirsin aslında
akınca nasıl duruyor peki?
ilk boyandığı gibi canlı bi renk olmuyo ama çabuk kaybolmamıştı benim saçımdaki boyanın rengi kalıcı olmuştu biraz
anladım,vişne çürüğü de olabilir gibi geliyo aslında :)
evet oda güzel olabilir maviye oranla kızılın tonları daha hoş duruyo canım aslında. ama daha çok mavi geçiyosa içinden boyat gitsin içinde kalmasın gençken yapılıyo herşey =)
canım yüzünü yada gözlerini karalayıp öyle koy fotolarını çalınma ihtimali olabiliniyo bazen ama saçların benim saçlarım gibi kısası biraz daha
haklısınız :) aslında okuldan biraz tereddütlerim var ama düşünüyorum da zaten 1-2 cm boyatmak istiyorum olmadı kestiririmo arada çok teşekkür ederim ilginize :)
rica ederim canım boyatırsın biraz söylediğin gibi olmassa uçlarından kestirirsin
teşekkür ederim canım öyle yapıcam artık :) bi resmi silemedm ya nasıl yapıcam beceremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?