Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlar için en iyi nemlendirici şampuan ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Elidor'un sarı serisini tavsiye edebilirim.
Benim de saçlarım kıvırcık bana en iyi gelen şampuan Gliss/siyah oldu,o da set halinde.
Ben çok memnunum,bukleler daha bir güzel ve sağlıklı görünüyor.

canım açıkcası kıvırcık saçta kremsiz istediğin sonucu elde edeceğini sanmıyorum. kıvırcık saç yapısı gereği neme aşırı ihtiyaç duyuyor. şimdi ki şampuanların ticari amaçlı olarak yani kremininde alınmasını sağlamak amacıyla sadece temizleme işlemini gerçekleştirdiğini düşünüyorum. o yüzden azda olsa her şampuandan sonra krem kullanmanı tavsiye ederim. yani kremsiz iyi sonuçlar alman çok zor.:17:

benim saçlarım dalgalı loreal elseve nem kolajen şimdiye kadar kullandığım en iyi nemlendirici saç kremini daha kullanmadım kıvırcık saçlar için elidorun yeşil durulanmayan kremi var kabarma ve elektriklenmeler için birçok sayfada görmüştüm bir dene istersen :)

Saçlarım kıvırcık ince telli ve tüleren cinsten ve boyalı. Bir çok marka denedim kesinlikle aveda nın be curly serisini öneririm özellikle durulanmayan şekillendirici kremi harika yumuşacık yapıyor saçları

Back
X