Kivircik saclarimi duzlestirmekten mafetmistim liseye giderken heeeeeeeeeeeer gun duzlestiriyordum en yuksek derecede...Ilk olarak uclari kirildi artik eskisi gibi parlak degildiler uclari yandi cali gibi oldu uzamiyorlardi seyreklestiler renkleri degisik bir hal ldi ben bu zulmu saclarima taaaaaam 2 yil yaptim heeeeeeeer guuuun sonra saclarim hiiiic uzamadi aklim basima geldi asma saclarim berbat olmuslardi duzlestirmesem bile artik dumduz duler Eski saclarimi ozlemistim ve universiteye basladim oraya duzlestiricimi goturmedim hic duzlestirmedim 2 yil boyunca ve haftada bur zeytin yagini isitip sacima suruyordum baktim ki duzeliyor devam ettim her hafta yaptim saclarim super oldu ama o kiriklara hic cozum bulamadim kestiremedimde uzamiyorlar cunku.Ole yanik sekilde kaldilar sonunda biraz biraz uzayan saclarimi kestirdim 3 yildir duzlestirmiyorum ama hala kiriklar var ama saclarim cok parlak ve guzeller.Assagidaki ilk resimde sacimi hic duzlestirmeden duzdu o sacta duzlestirme vs yok acinacak haldeydi ikinci resimde ancak 3 yillik bir mucadelenin urunu duzlestiriciler cope lutfen berbat birsey o aletler ustelik simdi saclaarima bayiliyorlar herkez bende cok seviyorum hangisi daha guzel karar sizin tabi:)Eki Görüntüle 341494
Eki Görüntüle 341495