Saç Kesim Şekilleri Kivircik saclarinizin dalgasi duzlestirmekten acildimi?(RESIMLI)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Kivircik saclarimi duzlestirmekten mafetmistim liseye giderken heeeeeeeeeeeer gun duzlestiriyordum en yuksek derecede...Ilk olarak uclari kirildi artik eskisi gibi parlak degildiler uclari yandi cali gibi oldu uzamiyorlardi seyreklestiler renkleri degisik bir hal ldi ben bu zulmu saclarima taaaaaam 2 yil yaptim heeeeeeeer guuuun sonra saclarim hiiiic uzamadi aklim basima geldi asma saclarim berbat olmuslardi duzlestirmesem bile artik dumduz duler Eski saclarimi ozlemistim ve universiteye basladim oraya duzlestiricimi goturmedim hic duzlestirmedim 2 yil boyunca ve haftada bur zeytin yagini isitip sacima suruyordum baktim ki duzeliyor devam ettim her hafta yaptim saclarim super oldu ama o kiriklara hic cozum bulamadim kestiremedimde uzamiyorlar cunku.Ole yanik sekilde kaldilar sonunda biraz biraz uzayan saclarimi kestirdim 3 yildir duzlestirmiyorum ama hala kiriklar var ama saclarim cok parlak ve guzeller.Assagidaki ilk resimde sacimi hic duzlestirmeden duzdu o sacta duzlestirme vs yok acinacak haldeydi ikinci resimde ancak 3 yillik bir mucadelenin urunu duzlestiriciler cope lutfen berbat birsey o aletler ustelik simdi saclaarima bayiliyorlar herkez bende cok seviyorum hangisi daha guzel karar sizin tabi:)Eki Görüntüle 341494 Eki Görüntüle 341495

canım aynı sorun bende de var kendı sacım kıvırcık ama duzlestırmekten dalgası bozuldu... ben glisin pempe olan elektrklenme için olanını kullanmıstım duzlestrmıyım kıvırcık kullanıyım dıe oda fena deıl...zeytınyagını da denıcem neden ısıttın buarada vede cok mu ısttın ne kadar sure sacında tuttun darısı basıma canım sacların cok guzel...kesinlikle duzleştırme ... ınsanlar bukle bukle bızım gb sacı olsun dıe ozenıyor bız mahvedıyoruz

zeytin yagini isittim iyiceee sonra ilimaya biraktim elii yakmayacak derecede olunca uclara diplere surdum iyice yedirdikte sonra strecle sacimi simsiki saerdim terlesin sacim diye o gece sabaha kadar oyle kaldi sabahta sacimi 2 kere sampua ile arindirdim ...Hadi insallah iyi olur

kesinlikle katılıyorum dediklerinize
bende liseden üniversite son sınıfa kadar, yani yaklaşık bi 6-7 yıl hep düzleştirdim saçlarımı..
hatta çevremdekiler beni doğal düz saçlı sanıyodu, düzleştirmeden asla çıkmazdım..
sonra saçlarım aynen anlattığınız gibi olduğu için,
uçları yanık, süpürge gibi olduğu için,
doğal hali bile artık neredeyse dümdüz olduğu için,
tek bi buklesi bile kalmadığı için,
upuzun saçlarımı gittim kısacık kestirdim..
ve 4-5 aydır hiç düzleştirmiyorum
şuan eski buklelerime döndüm diyebilirim..
evde kardeşlerim inanamıyo, abla maşa mı yaptın diyolar
o kadar mutluyumki
herkes atsın çöpe bu düzleştirici denen saç düşmanlarını gerçekten
doğal saçlarımızı, düzleştirici vs gibi şeyler olmadan çok daha güzel kullanabilir ve çok daha bakımlı ve sağlıklı saçlara sahip olabiliriz
sizin bukleleriniz de gerçekten çok güzelmiş bu arada

Ben lisedeyim ilk gün gittiğimde düzleştirmiştim sonra baktım herkes düzleştiriyo bende hep düzleştirdim Sonra kırıkların sayısı artmaya başladı tabi birgünde düzleştirmden gittim saçlar kıvır kıvır tabi hayran kaldılar ( Nesine hayran kaldılarsa ) Ama simdi benmde saçlarım mahvoldu.. Artık hiç düzenlili buklelere sahip değilim ama çok kabarıyolar ne yapabilirimm kabarmasını nasıl önleyeceğim ??

Cok tesekkur ederim saolun :)

Ben pantenin 7/24 gibi birseyi var kivircik saclar icin dustan sonra islak sacima uyguluyorum misss gibi kokuyor kabarmiyor

tatlımm benidmde saçlarım maşalı gibiydi abartmyorm cidden maşalı gibiydi buklelerim kabarık değildi fazla değildi sürekli yapılı gibiydi . düzleştirici , boya saçlarımı mahvetti vee şu an dalgalı saçlarım var . başta elktrklenp kabaran dalgalı saçlrım vardı ama zamanla düzeldi elektrklenmyo artk ama buklelerimde benmle degl. gerçi bu halini seviyorum ben =)

kesinlikle kıvırcık olan süperr
benim saçlarım dümdüz seninki gibi olmasını çok isterdimm

benim saçlarım lüle lüleydi resmen. ama şu anda dalgalı. boya ve düzleştirme kıvırcık saçları mahfediyor ve geri dönüşü yok. mümkün olduğ kadar az düzleştirin yoksa benim gibi bi daha asla kivircik saç göremezsiniz

Harika duruyor. :107:
Ben de saçlarımı bir sene öncesine kadar düzleştiriyordum ama artık dokunmuyorum. Akıllandım diyebilirim. Çok yıprandı, döküldü.
Yeni yeni kendine gelmeye başladı. Gür ve de kıvırcık saçlarım var şu an. Ancak kısalar, geriye bir tek uzaması kaldı.

değerli arkadaşlar..saç bakımı konusunda bir kaç senedir sorunlar yaşıyorum.her seferinde google da yanmış saç bakımı yazıp çıkan sonuçları uzun uzun okuyorum.kadınlar kulubunude bu vesileyle keşfettim ve yorumları hep okudum.sonunda kendimde artık üye olup deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. saçlarımla çok oynuyorum..bir kaç kere açma işlemi gördü. ve beyazlarım olduğu için de devamlı boyuyorum.kıvırcık saçlarımın yapısı iyice bozuldu.lastik gibi uzayan yanmış saçlarım oldu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki biz akıllanmıyoruz..iş işten geçmeden lütfen herkes gerekli önlemleri alsın.ben ne mi yapıyorum?
saçlarımı mecburen boyamaya devam ediyorum.ama düzleştirici maşa ve fönü tamamen bıraktım diyebilirim.saçlarımı düzenli bir şekilde topluyorum.
aşağıda yazacağım saç bakım yağını sizlerle paylaşmak istiyorum.

aktardan alacağınız yağları birbirbiriyle karıştırıyoruz.hazır karışımlardan almayın.onları da denedim.
çörekotu-çamterebentin-argan yağı-zeytin yağı-susam yağı-badem yağı
bunlar olmazsa olmaz yağlar.bunların yanına
yılan yağı-sarımsak yağı-menekşe yağı bunlarıda ekleyebilrisiniz.

bunların içine eczaneden bemix bepanthen-evigen ampül alıp 3*4 adet kırıyoruz.bunu saçınıza haftada en az 2 kere sürüp bekleyin 2 saat falan.

saç diplerine yedirin iyice..uçlara doğru sürün.

bunu yapmak tek başına yeterli değil unutmayın.saçlarınızı ısıdan uzak tutun.mümkünse bırakın kendi kurusun banyodan sonra.
ben çok faydasını gördüm bayanlar.saçlarım kıvırcıklığını kazandı..dökülmesi azaldı.
faydalar kişiden kişiye değişir ama unutmayın bu işlemin hiçbir zararını görmezsiniz..

deneyimlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem.inşallah faydalanırsınız.

merhaba benimde saçım kıvırcık ama küçük kıvırcıklardan :)) Lisedeyken çok kabarıyordu saçım, hergün jole falan sürerdim. Üniversiteye ilk başladığımda saçıma röfle yaptırdım, biraz düzleşme oldu fakat sürekli fön çektirmekten ve bakım yapmamaktan saçım mahvolmuştu. Sonraki aylarda hep bitkisel boya ile kullandım, saçım zamanla düzeldi ...Zeytinyağını düzenli sürmek lazım, cidden faydasını görmüştüm...Şimdiyse saçım belime yakın uzun. Boyalarda biraz düzleştiriyor...

ayyy nerdeyse tövbe ettim düzleştiriceye 3 sene önce feln ünvdeyken hep düzleştirdim mahvoldu kestirdim erkek fatma gibi oldu:) 3 sene de anca eski haline döndü uzadı şimdi 2 3 ayda bir değişiklik olsun diye fön çektiriyorum o kdar:)

ben de aynı dertteyim uzulme

cnm bu yazıyı iyiki paylaşmışsın aynı dert bendede var ve özellikle son 3 aydır çok taktım kafama. eskiden maşa yapılmış gibi bukle bukle olan saçlarım boya ve düzleştirici sayesinde düz ama kabarık tüysü birşey oldu ve çare bulamadım. jhon frieda nın şampuanını ve kremini aldım (isim verdim ama hata yaptıysam lütfen uyarın ) 1 haftadır kullanıyorum hafif bi kıvırcık olma durumu söz konusu ama hala tüysü tüysü.eski saçlarımı geri istiyorum çare bulamıyorum.bu şampuanla birlikte snn yöntemini mutlaka denicem haftada bir kez zeytinyağını ısıtıp saçlara yedirip bir gece bekletiyoruz başka bir şey yok dimi.

Ben saçımı düzleştirmem ama siyaha boyaya boyaya düzleşti saçlarım. Arkadaşmınki de kıvırcıktı düzleştiriciden dolayı dümdüz saçları olmuştu, kısacık kestirdi ve siyah boyadan döndü şimdi kıvır kıvır. Ben de eski saçlarımı özledim garip olan bakım yağları da kullanıyorum, düzleştiriciyi sadece perçemlerime kullanırım nadiren. Genelde kendi kendine kurur saçlarım makineyle kurutmam. Bilmiyorum neden böyle oldu. Eski saçlarım

Kıvırcık olan mükemmel benimde saçlarımın doğal hali kıvırcık bukle bukle hoş duruyor bir gün saçlarımı düzleştirip okula gittim ve çevremdeki herkes çok beğendi ama bunlara kimse aldırış etmesin çünkü sizi kıvırcık görmeye alıştıkları için düz saçlı daha güzel gelebilirsiniz. Bunlara kanıpta güzelim saçlarınızı yıpratıp genetiğini bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…