kıyafet bulamıyorum

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
39
Ankara
ben 21 haftalık hamileyim arkadaşlar 58 ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum mantıken eski kıyafetlerimin olması lazım ama karnım genişlediği için olmuolar fermuar kapanmıo zaten kasılmam varmış bebeğin pozisyonuda rahat değil dedi doktorum o yüzden çocuğu sıkıştırmak istemediğim için giymek istemiorum hamile kıyafetleride komik oluo 3 tane capri pantolonum var beli lastikli ama onları giymektende sıkıldım hem artık akşamları serin oluo uzun bişiler arıorum ama yok yada bana denk gelmiio lcw nin hamile kotları hoşuma gidio ama 38 beden büyük gelio çuval gibi oluo 36 bedenide almak istemiorum gebe mağazasına baktım oda çok pahalı 80 den aşaya kıyafet yok ankarada olupda hamile kıyafeti satan uygun bi yer bilen varsa yardımcı olurmu?

canım hamile kıyafetleri öyle, pahalı en azından bir tane pantolon almalısın kendine yapacak bişey yokk, lcwdakiler olmuyosa mecburen bi tane almalısın.

hamile kiyafetleri inanilmaz pahali hem burda hem turkiyede..ben 2 kot aldim biri 36 beden digeri 38 beden, birde ince keten aldim yandan cepli 36 beden hamileligim basinda aldimve ala kullaniyorum sanirim bunlarla bitirecegim.. cok kisi bana sakin ondan bundan bir sürü sey alip doldurma demisti sonra giyme sansin yok diye..bende oyle yaptim..bu 3 pantalon disinda hamilelik icin birsey almadim yazlik bluzlarim badilerim zaten hamile icin uygun bazilari.sana tavsiyem yakinlarinda yeni dogurmus birileri varsa eskilerini al yada bir pantalon al onunla idare et. bebeginide sikistirma ..yazik :):)

Selam,
Oxxo'yu tavsiye ederim, pantolonlar çok güzel. Ben ilk hamileliğimde oradan 2 yazlık keten (ya da kanvas deniyor ya, spor bol kesim cepli ama çok da hoş duruyor), 2 kışlık kadife pantolon almıştım.Baktım hala aynı tarz beli lastikli pantolonlar var,fiyatı birkaç ay önce 49du şu an ne bilmiyorum.Hemen hemen aynı pantolonu Mangodan 20 liraya almış arkadaşım siyah keten..Çok güzel ama hala var mı bilmem...Bir de Oxxo'da keten yerine incecik bir kumaştan pantolon var beli lastikli, o da tiril tiril.Ben pantolon giynek istemiyorum pek , sıkılıyorum, sonbahardan itibaren giyerim.Kendi elbiselerimin çoğunun kesimi müsaitmiş çok rahat giyiyorum.
Bir tane Bahçeli Yeşim mağazasından 29 liraya dizde bermuda aldım, o da keten, yürüyüşe çıkınca onu giyiyorum.Bir de siyah ve krem rengi diz altı tayt aldım Koraydan..Boyum uzun olduğundan üzerine tunik tarzı, hem de penye terletmeyecek üst aradım. Onu da Kızılayda bir pasajdan buldum, hamile kıyafeti satan küçük dükkanlar var orada, pahalı değil , çok zevksiz şeyler de var arada güzel şeyler de.Sakarya caddesinin girişinde bu pasaj, üst geçidin ayağında gibi, karşısında İş Bankası var..Bu üstlerin tanesi 20 lira, severek ve rahatça giyiyorum. Yine aynı pasajın galiba alt katında ilk hamileliğimde güzel bir kot etek almıştım, Göbüş marka :33: o da çok güzel duruyor, mağaza var etek var mı bilmem.:3:

ben 21 haftalık hamileyim arkadaşlar 58 ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum mantıken eski kıyafetlerimin olması lazım ama karnım genişlediği için olmuolar fermuar kapanmıo zaten kasılmam varmış bebeğin pozisyonuda rahat değil dedi doktorum o yüzden çocuğu sıkıştırmak istemediğim için giymek istemiorum hamile kıyafetleride komik oluo 3 tane capri pantolonum var beli lastikli ama onları giymektende sıkıldım hem artık akşamları serin oluo uzun bişiler arıorum ama yok yada bana denk gelmiio lcw nin hamile kotları hoşuma gidio ama 38 beden büyük gelio çuval gibi oluo 36 bedenide almak istemiorum gebe mağazasına baktım oda çok pahalı 80 den aşaya kıyafet yok ankarada olupda hamile kıyafeti satan uygun bi yer bilen varsa yardımcı olurmu?

ankarada lcw yokmu artık lcw hamile kıyafetleri satıyo hemde çok uygun

Merhaba ben de İstanbul üsküdarda oturuyorum buraya yeni tayinim çıktı bana hamile kıyafeti alabileceğim şık ama uygun mağazalar önerir misiniz?

canım hemen ordan atla sarı dolmuşlara kadiköye geç lcw kadar uygun pantolon badi satan yer yok ben hep ordan almıştım mesela benim aldıgım badiler hamile magzasında 80 tl civarıydı lcw den 19.90 hatta 10 tl ye bile aldıgım oldu bazılarını ama her yere nazaran çooookkk uygun

canım hemen ordan atla sarı dolmuşlara kadiköye geç lcw kadar uygun pantolon badi satan yer yok ben hep ordan almıştım mesela benim aldıgım badiler hamile magzasında 80 tl civarıydı lcw den 19.90 hatta 10 tl ye bile aldıgım oldu bazılarını ama her yere nazaran çooookkk uygun

Üsküdar lcwye baktık ama bulamadım Kadıköydeki mağaza daha mı büyük?Zaten oğluma hep ordan alırım kıyafet ama kendime bulamadım.

evet kadiköyde iki tane var biri gencalların yanındaki cadde arkasında kalıyo o büyük yukardaki yani bahariyedeki büyük degil bide ümraniyedekindede çok çeşit var

bende bir sürü hamile pantolonu elbisesi aldım.döktüm parayı.sonra öğrendinki günlük bir pantolonunu terziye götürüp hamile pantolonu yaptırabiliyormuşsun.sadece 7 milyon aldı.en rahatıda o şu anda.böyle birşey düşnebilirsin.beline ribonmu mu ne lastik yerleştiriyorlar yada bez sana kalmış.

Benimde hamilelikte sadece karnim vardi, bazi pantalonlarimin dügme yerlerine sac lastigi veya normal lastiklerle genisletmistim, fermuarlarini kapatmiyor tam dügme ve delik olan yerleride lastikle tutturuyordum... üzerime uzun tunik tarzi seyler giyiniyordum fermumar görünmüyordu... Hergün ise giderken farkli bir kiyafet giyindigim icin benim icin bu cözüm bir kurtarici olmustu....

bende bir sürü hamile pantolonu elbisesi aldım.döktüm parayı.sonra öğrendinki günlük bir pantolonunu terziye götürüp hamile pantolonu yaptırabiliyormuşsun.sadece 7 milyon aldı.en rahatıda o şu anda.böyle birşey düşnebilirsin.beline ribonmu mu ne lastik yerleştiriyorlar yada bez sana kalmış.
Bende aynen böyle yaptım.Birkaç pantolonumu eski bir badimle verdim terziye kasıktan yukarısını kesip badiyi koydu.Ohhhhhhhhh mis gibi valla al sana hamile pantolonu...

Benimde hamilelikte sadece karnim vardi, bazi pantalonlarimin dügme yerlerine sac lastigi veya normal lastiklerle genisletmistim, fermuarlarini kapatmiyor tam dügme ve delik olan yerleride lastikle tutturuyordum... üzerime uzun tunik tarzi seyler giyiniyordum fermumar görünmüyordu... Hergün ise giderken farkli bir kiyafet giyindigim icin benim icin bu cözüm bir kurtarici olmustu....

bende ilk gebeliğimde bu stili uygulamıştım:)))
bu kez bi tane hamile pantolonu aldım.

NAZARBONCUĞUM birde benden sana bi tavsiye.. böle kapalı belediyenin tahsis ettiği halk çarşıları vardır bilirsin. oralarda, mağazalrdan çok çok uygun fiyata aynı kalitede kıyafetler bulmak mümkün. ben geçenlerde dolaşmaya diye çıktım tesadüfen bi yere hamile pantolonu sordum ve çok beğendim. tabiki hemende aldım. Fiyat ise sadece 25 tl. hamile kotu, beli ayarlanabilenlerden.

Back
X