Arkadaslar merhabalar sitede yeniyim ama hep takip ederdim yeni uye olabildim 22 yasindayim ewliyim 4 senelik bi iliskim vardi ve sonunda evlenebildik ama hersey bizim istedgmz gbi gtmez ya aynen.oldu ole oldu arkadaslar dugunumle ilgili tum.masraflari adan zye akliniza ne gelrse esim ve ben yapabildim hic bir destek almadan akliniza ne geliosa hepsni biz yaptik esimle halada yapmaya dewam ne yazikki yine sifir destekle .ama cok sukurki esim yanimda nerden baslasam bilemiyorum ama tek bildigim icimde kalanlar oldu hem maddi anlamda nede manevi kedi yawrusu gibiydik hicbor destek almafanbu gunlere gelebildik cok sukur icimde derin sizisi olan nisan oldu diyebilirm istedgm gbi kesi.likle olmadimalsef fotograf cektremedik vile dusunun artik suan elbise ariyorum heryerden nisan fotografi cektrebilmek icn sizdende bu.konuda yardm bekliorm hafif kabarik model bi abiye ariyorm bi kac saatligne resim cektrmek icin albilcegim bisi ariyorm abiyeler enkotu 250 den baslio ne yazikki bildginiz veya yardim edebilcek arkadaslardan cevap bekliorm cok tesekkurler simdiden