• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiyafet derdim var:(

snnurbanu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
3
0
1
İstanbul
Arkadaslar merhabalar sitede yeniyim ama hep takip ederdim yeni uye olabildim 22 yasindayim ewliyim 4 senelik bi iliskim vardi ve sonunda evlenebildik ama hersey bizim istedgmz gbi gtmez ya aynen.oldu ole oldu arkadaslar dugunumle ilgili tum.masraflari adan zye akliniza ne gelrse esim ve ben yapabildim hic bir destek almadan akliniza ne geliosa hepsni biz yaptik esimle halada yapmaya dewam ne yazikki yine sifir destekle .ama cok sukurki esim yanimda nerden baslasam bilemiyorum ama tek bildigim icimde kalanlar oldu hem maddi anlamda nede manevi kedi yawrusu gibiydik hicbor destek almafanbu gunlere gelebildik cok sukur icimde derin sizisi olan nisan oldu diyebilirm istedgm gbi kesi.likle olmadimalsef fotograf cektremedik vile dusunun artik suan elbise ariyorum heryerden nisan fotografi cektrebilmek icn sizdende bu.konuda yardm bekliorm hafif kabarik model bi abiye ariyorm bi kac saatligne resim cektrmek icin albilcegim bisi ariyorm abiyeler enkotu 250 den baslio ne yazikki bildginiz veya yardim edebilcek arkadaslardan cevap bekliorm cok tesekkurler simdiden

arkadaşım gerçekten çok üzüldüm inşallah herşey gönlüne göre olur sana bir tavsiye vereyim diktirmek almaktan daha ucuza gelebiliyor terzisine göre sen bir terzilere götür beğendiğin modeli bir fiyat araştırması yap bence ben istediğim 200 tllik pardesüyü kumaşı herşeysi dahil 60 tlye diktirmiştim bir şansını denemelisin

herkes bu yollardan gecerken sıkıntı sorun yaşıyor maalesef...
eşlerin birbirine destek olmasın dahada güzel. rabbim mutlulugunuzu daim etsin

suan evlısın ve nısanlandıgın gun foto cektıremedın dıye ıcınde kaldı bunun ıcın abıye elbıse mı arıyosun sımdı..

yahu hıcmı usenmıyorsun bunu dert etmeye ve çözüm aramaya..

Arkadaslar merhabalar sitede yeniyim ama hep takip ederdim yeni uye olabildim 22 yasindayim ewliyim 4 senelik bi iliskim vardi ve sonunda evlenebildik ama hersey bizim istedgmz gbi gtmez ya aynen.oldu ole oldu arkadaslar dugunumle ilgili tum.masraflari adan zye akliniza ne gelrse esim ve ben yapabildim hic bir destek almadan akliniza ne geliosa hepsni biz yaptik esimle halada yapmaya dewam ne yazikki yine sifir destekle .ama cok sukurki esim yanimda nerden baslasam bilemiyorum ama tek bildigim icimde kalanlar oldu hem maddi anlamda nede manevi kedi yawrusu gibiydik hicbor destek almafanbu gunlere gelebildik cok sukur icimde derin sizisi olan nisan oldu diyebilirm istedgm gbi kesi.likle olmadimalsef fotograf cektremedik vile dusunun artik suan elbise ariyorum heryerden nisan fotografi cektrebilmek icn sizdende bu.konuda yardm bekliorm hafif kabarik model bi abiye ariyorm bi kac saatligne resim cektrmek icin albilcegim bisi ariyorm abiyeler enkotu 250 den baslio ne yazikki bildginiz veya yardim edebilcek arkadaslardan cevap bekliorm cok tesekkurler simdiden

canım gelinliğinle foto çektirsen?

gelinlik olsa belki bi nebze hak vereceğim nişanlık nedir yaa

benim nişanım evde oldu normal bi elbise giymiştim hiç içimde kalmadı

başka derdiniz mi yok Allah aşkına

İçinde bir uhde kalmış olabilir ama bu tiyatro sahnesinden farklı olmaz ki.
O zaman her canımız istediğinde gelinliğimizi giyip dolaşalım evde. O heyecanı ve tadı alamazsın ki..
Başka birinin nişanında/ düğününde güzelce giyinirsin resmini çektirirsin. Sonuçta şimdi çektireceğin senin nişan resmin olmaz ki?
İnsanlara mı öyle göstermek istiyorsun?
Kendini mi kandıracaksın, insanları mı?

Benipek ve kirmizicilek 16 arkadaslarim ben burda bi sikntmi paylastm sizin tepkiniz anormal ewet gelinlik degil dogru onuda zor aldm ama buda var cok sukur onunla zorda olsa resm cektrbildk oda olmasydi onuda arayip.bulmaya calscaktm dmi yani sahte diyen arkafasm.oda ayni sey olcaktinisanin olms ama ewde sacma sapab olmams sonucta derdm elbetteki var hangi birine burdakilerden deatek alicam sizin gbi dusunenler oldukca komse komse ne destek olr nede care h2oh20 cevabin icn tesekur ederm sen anlamssn ya o yeter

Yani gelinlik olsa anlıyacağım ama nişanlık ile resim çekilmek de okadar elzem bişey değil yani..Herkez nişanlık giyecek diye birşey yok ..Hadi giydiniz çekildinz diyelim ne diyceksiniz buda benim nişan fotoğrafım mı..Bende biraz gereksiz buldum açıkcası ksura bakmayın..

Yani gelinlik olsa anlıyacağım ama nişanlık ile resim çekilmek de okadar elzem bişey değil yani..Herkez nişanlık giyecek diye birşey yok ..Hadi giydiniz çekildinz diyelim ne diyceksiniz buda benim nişan fotoğrafım mı..Bende biraz gereksiz buldum açıkcası ksura bakmayın..

Arkdaslar ben bildginiz varmi diye sordm sadce hepniz celallendniz siz hicmo hayal kurmadniz yahu bu kadar tepkili dawranmanzi inanin anlayamiorm hayalini kurdgm biseydi bu yapamadm bazi sebepleden dolayi smdi bildgnz boyer kiralayabilcegm veya diktrebilcegm bi yer ariorm ewt derdm bu kimn.ne yadadgni kimse bilmez biraz enpati yapin arkadaslar lutfen

benim nişanlığım olsa sana verirdim ama ben nişan yapmadım. evde aile arasında yüzük taktık. böyle istedik çünkü. :16: bence çok takma kafana. yine de bulursan nişanlık çektirirsin, içinde kalmasın. :34:

Back
X