4 ve 18 tam bu havalarda giyinilecek bir şey :) Altına beyaz converse ile tamamlarsan daha hoş olur. Ama sana tavsiyem bu yıl düşük kollu tişörtlrden al çok hoş olurlar kot şort üzerine.
Canım tarzın çok spor biraz klasik giynmeni tavsiye ederim.Bende 18 yaşındayım bu arada. :)
mesela ben bugun dar paça beyaz pantlonn üzerine straplez kırmızı leoparlı bir tişört giydim altına babet.Ve çanta olarak elde tutmalı cüzdanın büyüğü çantalardan aldım. çokda şık oldum kırmızı ojelerim yüzsük kolye ve küpelerimle kombnledm.ayağında sorun olduğunu soylemişsin converse giymekten artık kurtulmalısın ben liseden sonra hiç giymedim.
Canım tarzın çok spor biraz klasik giynmeni tavsiye ederim.Bende 18 yaşındayım bu arada. :)
mesela ben bugun dar paça beyaz pantlonn üzerine straplez kırmızı leoparlı bir tişört giydim altına babet.Ve çanta olarak elde tutmalı cüzdanın büyüğü çantalardan aldım. çokda şık oldum kırmızı ojelerim yüzsük kolye ve küpelerimle kombnledm.ayağında sorun olduğunu soylemişsin converse giymekten artık kurtulmalısın ben liseden sonra hiç giymedim.
Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Spor ayakkabıdan nasıl vazgeçemiyorsa insan giymek ihtiyacı varsa converse'i de gayet giyebilir. Şimdi benim birçok kıyafetimle çok yakışıyor, liseden snra da yakışanı giyerim. Hep spor giyinmem ama converse'i de çocukça bulmuyorum şahsen.
Sen beni yanlış anlamışsın.Converse i bende giyerim hala ama okula giderken arkadşlarımla gezmeye giderken falan giymem.Ne bileyim yürüyüşe giderken spora giderken markete giderken falan giyiyorum çocuksu bulduğum falan yok sadece lisedeyken okula giderken hep spor ayakkbı giyerdim.Şimdi eskisi kadar sık giymiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?