Kiyafet kombinlemeyi beceremiyorum yardim edermisiniz? (resimli)

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
basliktada belirttigim gibi ben kiyafet kombinlemeyi beceremiyorum :5:
ne yapsam olmuyor hic birseyi yakistiramiyorum kendime
yasim 18

boyum 1,64 kilom 59 ama vucudum armut gibi:2:

neredeyse dolabimda olan bütün giysilerimin fotograflarini cektim malum havalarda isindi

ayakkabi konusuna gelince ayagimda olan ortopedik sorundan dolayi babet veya topuklu giyemem genelde converse giyerim $1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp $11.webp $12.webp $13.webp $14.webp $15.webp $16.webp $DSCN7461.webp

giysilerin hepsini ütülemem lazim biliyorum kusuruma bakmayin acele cektim fotograflari :)

hadi kizlar yardimlarinizi bekliyorum :16:

cnm spor ve şirin şeyler kotun üzerine özellikle mavi olan kotlar üzerine ne güysen oluo zaten genelde altına da bi converse ya da uygun bi ayakkabı,aksesuar ve çantayla tarzını tamalayabilirsin:34:

3 nolu kot, 17 nolu gömlek ve 19 nolu yelek güzel bi konbin olur :) ayakkabı olarak beyaz converse varsa giyebilirsin

4 nolu şort 11 olu kırmızı atletle altına mor bi kilotlu çorapla giyebilirsin, biraz iddalı olur ama güzel olur :) Altına da düz tabanlı çizme giyebilirsin.

13 numarali badiyi al yakasini kes cnm, yuvarlakca tam dikislerin oradan. Kendi istegine gore uzerine ince bir zincir dike bilirsin, butun yaka boyunca. Tipki resimdeki gibi, aynisini bende yaptim :). Altina 4 numarali short giyerek ve beyaz sandaletlerle kombine ederek spor ve ayni zamanda sirin bir goruntuye sahip ola bilirsin.
CIMG0561.jpg

3 numarali jeans ile12 numarali badinin altina 11 numaradaki kirmizi atlet i kombine ederek giye bilirsin, veya uzerine 19 numarali Gilet'i giyerek te kombine ede bilirsin.

8 numarali jeansin ustune siyah bir badi ustune de 17 numaradaki gomlegi giyip ve belden baglayarak ( bolero tarzi) guzel bir goruntuye vara bilirsin.

8 numarali jeansin uzerine beyaz badi uzerinede 19 numarali jiletle de hos bir kombine ola bilir.

3 numarali jeansini, veya her hangi skinny jeans'in pacalarini hafiften yukariya katlayarak ayri bir hava kata bilirsin, bu yazin modasi zaten jeanslarin bileklerinin uzerine kadar gelmesi. Tipki resimdeki 3 numarali jeans gibi. Bunun uzerine 13 numarali badiyi giye bilirsin veya herhangi baska bir badi.

nbib-ankle-jeans.jpg

Umarim yeterice fikir vermisimdir :23:

Son düzenleme:
9-10-11 deki bodyleri beyaz pantolonla hertürlü kombinleyebilirsin tam yazlık
ayrıca tişörtleri de yakalarını arkadaşın dediği gibi kesip kayık yaka yapıp içine o tişörtlerden birini giyip bir omzuna düşürerek altına şortla giyebilirsin.
çizgili gömlekle siyah yeleği giyebilirsin

resimleri cevap yazarken göremediğimden aklımda kaldığı kadarıyla yazdım umarım anlaşılmıştır.

ayrıca bence alt parçalardansa üst parçalara odaklan alışverişlerinde. yani bir açık bir koyu,bir siyah,bir beyaz kot yeterli bence hadi kesimini sevdiğin tarz bir kot daha olur ama onun dışında envai çeşit tişört ve şal takı gibi aksesuarlarla bi giydiğini bi daha giymeyecek cinste kombinler oluşturabilirsin. tavsiyem..

yaşın çok genç daha cıvıl cıvıl renkler var sürekli mavi kotlar ,açık renkli gömlekler bana çok sıkıcı geldi diyebilirim.
çok güzel rengarenk pantolonlar var ,üzerine tşörtler vs biraz alışverişe çık canım bence.
boyunda kilonda gayet dengeli bence.
pudra rengi pantolon vs tavsiye ederim ,lila ,uçuk renkler hafif sıfır kol şifon kıyaferler var.
ve niye sıfır kol diz kapağı altında elbiseler yok bunları içinde.

kusura bakmayin anca simdi girebildim nete
herkeze fikirleri icin cok tesekkür ederim en kisa zamanda uygulamaya gecicem :)

elbise giymeyi pek sevmiyorum ama hosuma giden bi model bulursam alabilirim

4 ve 18 tam bu havalarda giyinilecek bir şey :) Altına beyaz converse ile tamamlarsan daha hoş olur. Ama sana tavsiyem bu yıl düşük kollu tişörtlrden al çok hoş olurlar kot şort üzerine.

4 ve 18 tam bu havalarda giyinilecek bir şey :) Altına beyaz converse ile tamamlarsan daha hoş olur. Ama sana tavsiyem bu yıl düşük kollu tişörtlrden al çok hoş olurlar kot şort üzerine.

hehe favori kombinimi yazmissin :40: sadece ben gri converse giyiyorum ve gri canta takiyorum bide günes gözlügüü :D ahh saclarimda uzun olsa

Canım tarzın çok spor biraz klasik giynmeni tavsiye ederim.Bende 18 yaşındayım bu arada. :)
mesela ben bugun dar paça beyaz pantlonn üzerine straplez kırmızı leoparlı bir tişört giydim altına babet.Ve çanta olarak elde tutmalı cüzdanın büyüğü çantalardan aldım. çokda şık oldum kırmızı ojelerim yüzsük kolye ve küpelerimle kombnledm.ayağında sorun olduğunu soylemişsin converse giymekten artık kurtulmalısın ben liseden sonra hiç giymedim.

Canım tarzın çok spor biraz klasik giynmeni tavsiye ederim.Bende 18 yaşındayım bu arada. :)
mesela ben bugun dar paça beyaz pantlonn üzerine straplez kırmızı leoparlı bir tişört giydim altına babet.Ve çanta olarak elde tutmalı cüzdanın büyüğü çantalardan aldım. çokda şık oldum kırmızı ojelerim yüzsük kolye ve küpelerimle kombnledm.ayağında sorun olduğunu soylemişsin converse giymekten artık kurtulmalısın ben liseden sonra hiç giymedim.

ahh kurtulamiyorum ki :( ayakkabilarin icine ortopedik taban koymam lazim bu yüzden acik ayakkabi veya babet giyemiyorum converse veya spor ayakabbiylada klasik giyimi nasil kombinlerim hic bi fikrim yok

Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Spor ayakkabıdan nasıl vazgeçemiyorsa insan giymek ihtiyacı varsa converse'i de gayet giyebilir. Şimdi benim birçok kıyafetimle çok yakışıyor, liseden snra da yakışanı giyerim. Hep spor giyinmem ama converse'i de çocukça bulmuyorum şahsen.

Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Spor ayakkabıdan nasıl vazgeçemiyorsa insan giymek ihtiyacı varsa converse'i de gayet giyebilir. Şimdi benim birçok kıyafetimle çok yakışıyor, liseden snra da yakışanı giyerim. Hep spor giyinmem ama converse'i de çocukça bulmuyorum şahsen.

Sen beni yanlış anlamışsın.Converse i bende giyerim hala ama okula giderken arkadşlarımla gezmeye giderken falan giymem.Ne bileyim yürüyüşe giderken spora giderken markete giderken falan giyiyorum çocuksu bulduğum falan yok sadece lisedeyken okula giderken hep spor ayakkbı giyerdim.Şimdi eskisi kadar sık giymiyorum canım.

14 numara,sanırım açık mavi kot gömlek.Onu 2 numaradaki krem rengi pantolonla kullanabilirsin.

Dikkatimi çeken,bütün jean lerin aşınmış ve eskitilmiş.
Arada düz renk,koyu mavi veya lacivert jean kullansan fena olmaz.

Çok yumuşak olmayan,gerçek deri,astarlı babetler var.Tabanları kösele oluyor,topuğu da 1 cm kadar.Onları tabanlıkla kullanabilirsin.

Sen beni yanlış anlamışsın.Converse i bende giyerim hala ama okula giderken arkadşlarımla gezmeye giderken falan giymem.Ne bileyim yürüyüşe giderken spora giderken markete giderken falan giyiyorum çocuksu bulduğum falan yok sadece lisedeyken okula giderken hep spor ayakkbı giyerdim.Şimdi eskisi kadar sık giymiyorum canım.

Pardon o zaman:) Ben kot şortumla giyiyorum gezmeye giderken ama seni yanlış anlamışım, kusura bakma:)

Back
X