kıyafeti de kitledi :(

Hanımlar ,
Geçen hafta sizin fikirlerinize başvurmuştum . Davalık eş beni kullanıyor diye . İl dışı toplantıya gotur, çocuğa bakayım ama otel , uçak parası falan karşılarsan demişti . Goturdum , 2 gün kaldık . Yolda patronumla karşılaştık , israrla eşimi de bir öğlen yemeğine getirmemi istedi , eşim imalı imalı ben istersem gelebilecegini söyledi bu iş gezisinde iken. Ben de olur falan dedim artık battı balık yan gider .. Ama görseniz öyle kötü giyinmiş ki, tüm kıyafetler eski püskü .. (bu arada mahkemede olduğumuzu boşanma sürecini iş yerim bilmiyor , iş yerinde yeniyim , dedikodular ile gündeme oturmak istemedim .) Her neyse . Eşim olacak pinti şahıs dedi ki , kıyafet alırım ama sen odersen.... El mahkum kabul ettim . Kredi kartımı verdim ( zaten içinde bin liralık limit kalmıştı ) gitti kendine kıyafet alıp yemeğime katıldı . Artık işler o kadar kontrolden çıktı ki.. evli desen evli gibi değilim , davaligiz ama saçma sapan takılıyoruz .. sanki para ile tuttugum kiralık bir koca gibiydi :KK43: ama bebekle ilgilendi. İş seyahati kazasız belasız halloldu . Bedava tatil ve aktivite oldu ona..
Böyle uyanık enisteler varken daha coook yazarız buralara
Al birini vur ötekine

Alışkanlık haline gelmiş ve bu durum sizde de bir rahatlama hali gibi para harcadıkça harcayasınız geliyor adama.
Boşanmak üzere olduğum eski kocamı yanımda paramla çanta gibi taşıyacağıma güvendiğim birine aynı harcamaları yapar onu götürürdüm.
Bu ne böyle karnım aç, sırtım pek değil hepsini hallet.
Size de valla bravo :super:

750 ye pantolon mu almış asalak:KK57:
(pardon ama hak etti)

Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.

O çocuğu sırtıma bağlar giderim yine de o yüzsüze on kuruş vermem. Bunun mahkemede kullanılacak bir yanı da yok bilesin. Tamamen senin hatan olanlar gözünü aç kullandırma kendini daha fazla

kusura bakmayın ama ınsanlar bu durumu bılse ne olacak anlamadım gittii otelde olan bır egıtım ıse otele ekstra para verırdım bakıcı ısterdım... ne diyim ki...

Benim kartimi kullanıp kendine alışveriş yaptı diycem. Hep ekonomik şiddet uyguluyor gibi ...

Ya bari mahkemede yalan beyan vermeyin. Kartınızı kendi elinizle verdiniz adama, ki vermeseniz şifresini nasıl bilecek? Şaka gibisiniz ya. Geçenki konunuzu da biliyorum, kendinize yatılı bakıcı bulmadığınız sürece bu adamdan zor kurtulursunuz siz.

Bazen olayların gidişatı,içinde bulunduğunuz şartlar yada etrafınızda güvenecek başka kimse olmaması insanın kendi mantığına bile yatmayan şeyler yaptırabilir ben sizin durumunuza hiç şaşırmadım

Ama artık bi dur deme vakti gelmiş

Adam neredeyse duruşma günü geçerken beni de al diyecek kadar kullanıyor sizi

Yalnız anne olmak çok zor bilirim bu yüzden ya hayatınızda ailenizin yanına taşınmak gibi yada bebeğinize bakıcı tutmak gibi bir değişiklik düşünseniz iyi olur

Hem kullanılıyor hissi yaşamamış hemde ona harcayacağınız parayı kendinize ayırmış olursunuz

Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten

Bırakın orasını o düşünsün. Siz bebeğinizi düşünün, o onun hakkı. Sizin tercihinize bağlı bir şey değil. Böyle boşanmalarda karşı taraftan hiç bir şey istemeyen ne kadar kadın varsa tanıdığım sonradan çok pişman oldu. Adam ilerde evlenir çocuk yapar su gibi para harcar ona o zaman zoruna gider. Böyle bir tanıdığım var çünkü, kadın şu an çocuğun okul parasını akrabalarından borç aldı. Ex eş de yeni ailesine harcıyor parayı. O bebeği tek başına yapmadın.

Ya bir örnek daha
Aklıma geldikçe ben de yaşlı teyzeler gibi ahh etmeye başladım.
Bu adam bayram seyran , tatilde falan benim memleketime gelirken hep uçak paralarını benim kartımla alır ve ödemezdi. Sorduğumda bir kere " senin memlekete giderken sen ödemelisin, benim ailem yok , senin ailem için geliyorum " demişti . Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Sonra da hiç gelmedi zaten. Yanı cimrilikte oscar alabilecek bir şahıs.
Senin amacın bizi çıldırtmak sanırım ya:(

Ya ben geçen konuda da yazdım.
Yineliyorum:
Otel masrafı, bilet masrafı, takım elbise masrafı, siz niye parça parça veriyorsunuz adama?
Her ay maaşınızı alınca yatırın masraflarını toptan, ay içinde uğraşmayın iki iş yapmayın, lütfen. Ne siz uğraşın ne adamı uğraştırın.

Bundan memnunsunuz ki yapiyorsunuz .Adamdan bosaniyorsaniz niye hala pesinizden surukluyorsunuz .Ayni evdemisiniz .
Bakici bulsaniz daha ucuz dedik dinlemediniz .
Bosanmayın bari .

Ciddiye alınabilecek
Ne konu var
Ne kadın var
Ne de erkek var
Benim tek gördüğüm tencere kapak :deli:
Valla aynen
Konu git gide inandiriciligini yitiriyor benim gozumde
Ayni olaylari daha onceki konusunda da yazdi konu sahibi o kadar dil doktuk
Simdi bu konu olaylar ayni
Yarin baska konu acar olaylar yine ayni olur

Yiyen memnun yediren memnunsa bizden ne bekliyor da konu acip duruyor konu sahibi anlamadim ben

Valla aynen
Konu git gide inandiriciligini yitiriyor benim gozumde
Ayni olaylari daha onceki konusunda da yazdi konu sahibi o kadar dil doktuk
Simdi bu konu olaylar ayni
Yarin baska konu acar olaylar yine ayni olur

Yiyen memnun yediren memnunsa bizden ne bekliyor da konu acip duruyor konu sahibi anlamadim ben

Herhalde buradan birimizin çıkıp tamam getir ben bakayım bebene dememizi bekliyor. :halay:

adamda ne beleşci cıktı ya
hırto

siz bence adamı duzenlı maasa baglayın

Back
X