- Konu Sahibi marilynmonroee1
-
Mesela yarın nereye sinemaya mı gideceksin,akşamdan kıyafetlerini hazırla,yatağa girince hemen uyumuyorsun ya o zamanda kafanda tasarla
Bi insan dışarı çıkacağı zaman derhaneye filan gideceği zaman giyecek bişey bulamaz mı ya
yok renk uymadı yok o bol paça o dar bluz olmaz derken her yere geçikiyorumÖneriniz var mı acaba nasıl çözebilirim bunu ((
Belki de çok zevksizim birbirine uyumsuz şeyleri dolabıma tıkmışım bilmiyorum :18:
Mesela yarın nereye sinemaya mı gideceksin,akşamdan kıyafetlerini hazırla,yatağa girince hemen uyumuyorsun ya o zamanda kafanda tasarla
Ben öyle yapıyorum
Kaç yaşındasın bilmiyorum,ben 18 yaşındayım,pek uyum aramıyorum açıkçasıBi ara bende öyle yapıyordum işe yarıyor ama hiçbirini birbirine uyumlu görmüyorum o nasıl yapacaz
Kaç yaşındasın bilmiyorum,ben 18 yaşındayım,pek uyum aramıyorum açıkçası
Canım ne isterse giyiyorum,bazen çok zıt bazen hep aynı renk,bazen alakasız parçalar
Sende öyle yapabilirsin,canın nasıl istiyorsa
Hiç öyle düşünme valla,aklına eseni giy,asıl moda kendini iyi hissettiren kıyafeti tercih etmektirBende 18 yasındayımAma hep kötü giydiğimi düşünüyorum
Bir ara bende takardım sizin yaşınızdayken
Bakkala giderken bile giyinir saçımı tarar modeller falan verirdim .
Şİmdi aklıma geliyorsa ne saçmalıkmış arkadaş
Pijamamla çıkıyorum artık bakkala markete canım istemeyince .
Ha ayrıca giyeceğim bir şey bulamıyor muyum giyecek kötü zamanların kurtarıcısı kot pantolon beyaz kazak beyaz tişört .
Üstüne de beyaz hırka olur siyah hırka olur giyiyorum .
Her yere giderim mesela öyle ben .
Yada böyle uzun dekarlar kaşeler oluyor ya onlardan al mesela siyah beyaz gibi her yerde herşeyle giyilebilir renklerden .
Uyumlu giyinemedin mi giyin onu çık .
Benim lacivert bir dekarım var giyinecek bir şey bulamıyor muyum beyaz atlet lacivert pantolon lacivert topuklu giyiniyorum bakıyorum olmuş :)
Birde bu kıyafet işini çok takma yahu .
Kİmse umursamıyor emin ol .
Mesela ben dışarı çıkınca şu kız ne biçim giyinmiş hiç uyduramamış falan diyen kimseyi duymadım yada ben demem .
Ha ayrıca deseler ne olur seni kim ne tanıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?